Przesadzasz. To jedyny Polski serwis o Arsenalu gdzie mozna normalnie porozmawiać i panuje tam dosc mila atmosfera.RóżA pisze:Pomijam już fakt że większość tamtejszych znafcuf poziomem nie odbiega od Dombrosia Rolling Eyes
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 sty 2007, 23:49
Przesadzasz. To jedyny Polski serwis o Arsenalu gdzie mozna normalnie porozmawiać i panuje tam dosc mila atmosfera.RóżA pisze:Pomijam już fakt że większość tamtejszych znafcuf poziomem nie odbiega od Dombrosia Rolling Eyes
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 30 sty 2007, 23:59
100zl na weekendKrzysztof Jarzyna pisze:Czy ja wiem? Na 4 weekendy picia w miesiacu wystarcza w sam raz.Mentor pisze:Niby grosze
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 0:02
Normalnie? Chamstwo jest tam czymś normalnym. Poza tym (jak już wcześniej napisałem) większość userów nie ma pojęcia o czym pisze.guru pisze:To jedyny Polski serwis o Arsenalu gdzie mozna normalnie porozmawiać i panuje tam dosc mila atmosfera.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sty 2007, 0:03
Bez przesadyGomez pisze:100zl na weekend
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sty 2007, 0:04
połączymy przyjemne z pożytecznym - kasowanie + wlepianie wpRóżA pisze:Chociażby dla hecy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 31 sty 2007, 0:07
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sty 2007, 0:07
A to frajerniafieldy pisze:Az mi sie żal Arsenalu zrobiło, a jak zwróciłem uwagę, że mogliby trochę szacunku okazac, to sam admin mnie wyśmiał i post sksowali
Świnia od koryta nigdy nie odejdzieŚwinia od koryta odejdzie, ale moderator nigdy!
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sty 2007, 0:08
prawda ? ? u nas o niebo lepiej, jeszcze WP podarujemyA to frajernia
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 0:09
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sty 2007, 0:09
Nie spotkałem sie z czymś takim.RóżA pisze:Normalnie? Chamstwo jest tam czymś normalnym.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 0:11
Bluzgi, szydzenie, itp. Nawet privy biją na głowę te z pilka.plguru pisze:Nie spotkałem sie z czymś takim.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sty 2007, 0:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sty 2007, 0:14
Ciekawi mnie o jakie privy Ci chodzi...RóżA pisze:Bluzgi, szydzenie, itp. Nawet privy biją na głowę te z pilka.pl Laughing
RóżA pisze:Ja kiedyś zawitałem na serwisie o Chelsea, ale po 5 minutach bana dostałem
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 0:18
Słowem- nie lubią mnie tam za bardzoguru pisze:Ciekawi mnie o jakie privy Ci chodzi...
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sty 2007, 0:19
Duże dzieci nie potrzebują bajekMentor pisze:Wpierw jednak niech ktoś opowie mi bajkę na dobranoc.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio