Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 31 sty 2007, 4:06

czeher pisze:Cavs - Golden State 1
czeher pisze:pffffff, ja zawsze zaskakuje wszytskich Fajka w tym nawet siebie Lol pelno we mnie skrajnosci Laughing Laughing Laughing Laughing
Zupełnie niepotrzebnie się stresowałeś :warrior: :arrow: Cavs - Golden 124:97 :shock: Golden jak zwykle za bardzo skupiło się na ataku, a tym samym znowu wbili sobie nóż w plecy :roll: Jak ich treneiro nie zrozumie (a nie zrozumie) że koszykówka to defence, defence i jeszcze raz defence to takie mecze szczególnie na wyjazdach nie bedą rzadkością. U siebie jeszcze to trochę działa bo mają lepszą skutecznosc ale na wyjazdach... :badziewie:
Na ten wynik też byłem przygotowany :P :
Yukasz pisze:Po piąte primo :arrow: wg Sportingbetu Cavs nadal są faworytem tyle że kurs na nich jest wyższy :P
Yukasz pisze:Po szóste primo :arrow: Golden gra szaloną koszykówkę i sami mogą się wykończyć :wink:
Yukasz pisze:Po siódme primo :arrow: Miami bez Wade'a i SHAQ'a rozniosło NY, z nimi w składzie mają serię kilku porażek, znak od Niebios :?: :think:
Yukasz pisze:Po ósme primo :arrow: egzamin też miałeś oblać a tu taki zonk :brawo:
Yukasz pisze:Z drugiej strony jak nie zagra lider to reszta nie będzie miała się na kogo oglądać i sami wezmą się do roboty.

PS NY - Lakers 99:94 :rotfl: Nie grał Bryant bo go zawiesili :rotfl: :roll:

Wróć do „Bukmacherka”