Jose Mourinho

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 30 gru 2004, 0:36

ryzy89 pisze:
smitu pisze:tez racja, ale wracajac wlasnie do mourinho to on potrafil z przecietnych pilkarzy zrobic wielkich :P i mial zawsze swoje dziwne czasem metody, np ostatnio gdy drogba wrocil po kontuzji zamiast od razu dac go do gry to wprowadzal go na polowki i dopiero na cale mecze, a inny trener takiego zawodnika odrazu dalby do gry przyklad ronaldo w realu czy RVN w ManU czy Nedved w Juve
Znowu cos ci sie pomylilo.....Ty myslisz ze teraz RvN jest kontuzjowany az na te 8 tygodni??...odpowiedz brzmi nie....sir Alex chce dac mu odpoczac po kontuzji ( gora 4 tygodnie) i nie bedzie gral az do meczu z milanem aby miec optymalna forme....tak samo Ferguson dal odpoczac miesiac Giggsowi i ten wrocil w wysmienitej formie...tak samo bylo rok tem z C.Ronaldo....

a ja ci powiem ze znow nic mi sie nie pomylilo, to jak ich wypuszcza ferguson zalerzy od kontuzji, ale jak sholes mial kontuzje to go wypuscil tuz po niej i chcial dobrze, chcial poprawic gre, ale paul nie mial jesszcze dostatecznie dobrej formy, sam ferguson to przyznal niedawno, poza tym nie chodzi o calkowita przerwe w grze tylko o stopniowe wprowadzenie zawodnika wtedy gdy ten przydal by sie odrazu , ale najwazniejszy przyklad to byl jezeli chodzi o ronaldo, pamietam jak w zeszlym sezonei zalapal kontuzje i od razu wszedl grac cale spotkanie i jak sie okazalo tez nie mial formy

Wróć do „Wracając Do Meritum”