Wasze prywatne typy - Strona 373

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sty 2007, 23:53

czeher pisze:Fieldy chyba nie byles zbytnio doinformowany
zdaje sie, ze tak, chyba z innym pucharem pomyliłem :D

wazne, że awansowaliśmy - mówiłem grać w ciemno na awans :P
RóżA pisze:Mogłem postawić na awans
bo modów należy słuchać, a nie .....
oute55 pisze:siema.macie na jutro jakies typki ??
najpierw musisz podac coś od siebie i zrobić dobre wrazenie :)

Dobrze, że nie grałem, Lyon, ManU, HSV - nic bym nie trafił :lol2:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lut 2007, 0:50

Jak ktoś ma dużo za dużo kasy i chciałby trochę przegrać to nie krępujcie się, można typować :arrow:

Boston Celtics - L.A.Lakers 2 1,53
Houston - Seattle 1 1,24
Utah - San Antonio 2 1,67

Choć nie od razu wszystkie trzy na jednym kuponie :wink: Ja właśnie tak gram na dzisiejszą noc, tyle że na sucho :P
fieldy pisze:wazne, że awansowaliśmy - mówiłem grać w ciemno na awans Razz
Mówiłem ze nie wierzę w waszą porażkę a co do wygranej (mówiliśmy o 90 min gry :P ) to nie jestem przekonany 8) Myślałem że będzie 0:0... bo zasugerowałem się tym że remis daje wam awans :roll:
fieldy pisze:
oute55 pisze:siema.macie na jutro jakies typki ??
najpierw musisz podac coś od siebie i zrobić dobre wrazenie :)
Taa niech się przedstawi, da fotkę a my ocenimy czy coś na jutro jest pewnego :P A nie tak na dzień dobry typy jej daj :roll: Ech ta dzisiejsza młodzież :maruda: :P

edit:

Do chcących typować mecz Prokom - Climamio :arrow: wyczytałem że w drużynie gości nie zagra Marco Belinelli - prawie 18 pkt/ mecz w lidze włoskiej i prawie 13 w eurolidze 8) A w Prokomie zabraknie Jeffa Nordgaarda który na treningu doznał pęknięcia kości śródstopia. Polskiego Amerykanina czeka operacja oraz minimum półtoramiesięczna rehabilitacja i powrót do pełnej formy meczowej.
Więcej kontuzji nie pamiętam :wink:

edit edita:

Co myślicie o tych meczach:

Fenerbahce - G'Birligi 1 1.30
Benfica - Boavista 1 1.40
Liverpool - Everton 1 1.50
Charlton - Chelsea 2 1.40
Anderlecht - Westerlo 1 1.25
Brema - Schalke 1 1.80
Fuenlabrada - Tau Ceramica 2 1.50
Napoli - Teramo 1 1.35
FC Porto - Amadora 1 1.25
Troyes - Lyon 2 1.50
Sevilla - San Sebastian 1 1.30
Ajax - Feyenoord 1 1.75
Parma - Fiorentina 2 2.00
Lazio - Chievo 1 1.60
Roma - Montegranaro 1 1.25

PS Nie wszyscy od razu :P

Fajne meczyki w łikend:

Valencia - Atl. Madrid
Marsylia - PSG
PSV - Alkmaar
Ajax - Feyenoord
Inter - Roma

oute55
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: oute55 » 01 lut 2007, 7:03

ok wiec takie mecze mam:
Ajax - Feyenoord 1 1.75
Lazio - Chievo 1 1.60

co myslicie o tym??

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lut 2007, 12:17

Yukasz pisze:Boston Celtics - L.A.Lakers 2 1,53 :D
Houston - Seattle 1 1,24 :D
Utah - San Antonio 2 1,67 :evil:
Jak ktoś mnie nie posłuchał i postawił wszystko na jednym kuponie to przegrał kasę. W takim razie nie ma za co i polecam się na przyszłość :glass: A jak ktoś mnie posłuchał i jeszcze nie typował najmniej pewnego meczu a co za tym idzie wygrał :oops: to nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić :angry: i obiecać poprawę na przyszłość. Zresztą co ja piszę, pewnie i tak nikt nie postawił :płacze: Co wy kasy nie macie :?: :roll: A San Antonio z taką grą to niech boi się meczów z Prokomem nie mówiąc o jakimkolwiek mistrzostwie :twisted:
Yukasz pisze:Co myślicie o tych meczach:

Fenerbahce - G'Birligi 1 1.30
Benfica - Boavista 1 1.40
Anderlecht - Westerlo 1 1.25
Brema - Schalke 1 1.80
Fuenlabrada - Tau Ceramica 2 1.50
Napoli - Teramo 1 1.35
FC Porto - Amadora 1 1.25
Troyes - Lyon 2 1.50
Sevilla - San Sebastian 1 1.30
Ajax - Feyenoord 1 1.75
Parma - Fiorentina 2 2.00
Lazio - Chievo 1 1.60
Roma - Montegranaro 1 1.25
:whistle:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 lut 2007, 14:19

Yukasz pisze:Brema - Schalke 1 1.80
lepiej overa postawić, Brema gra na bank bez Fringsa, Schalke bez Rafinhy - obaj pauzują za 5 żółtą kartkę w sezonie.
Yukasz pisze:Troyes - Lyon 2 1.50
ja tu stawiam undera, wydaje mi się pewniejszy
Yukasz pisze:FC Porto - Amadora 1 1.25
nad tym meczem się zastanawiam, Quaresma nie gra za czerwo i chyba ktoś jeszcze za to samo :think: kurs mały a problemy mogą być.
Anderlecht już pewniejszy po takim samym kursie. A co do ligi portugalskiej to wie ktoś jak tam Braga się spisuje i czy wygra z Aves? Po patrząc na pozycje to powinni wygrać.
Yukasz pisze:Charlton - Chelsea 2 1.40
Chelsea wydaj się wracać do formy, ale Charlton nie przewidywalnie momentami gra, osattnio zremisowali z Boltonem na wyjeździe. Ale sam to postawię raczej, bo Chelsea pkt już gubić nie może, jeśli chce sie liczyć jeszcze w walce o mistrza. A Liverpool za plecami goni.

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 01 lut 2007, 16:35

No to lecimyyy. Troche kasy sie wygrało w milenium na Multi Kulkach wiec mozna zagrac na kilka wariantów :wink:

Hmmm.... A moze jednak to wejdzie??

Efes Pilsen-Dynamo M. 2
Tau Ceramica-Le Mans 1
Olympiakos P.-Koln 1
Badalona-Olimpija L. 1
Prokom S.-Climamio B. 1
Sevilla-Betis Sev. 1
Erciyesspor-Galatasaray 2
Inter-Sampdoria 1
Polska-Dania 1

I chyba jeszcze postawie na Polske i Chorwacje na osobnym kuponie... tak za grubsza kase....

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lut 2007, 17:07

Akarin pisze:A co do ligi portugalskiej to wie ktoś jak tam Braga się spisuje i czy wygra z Aves?
Patrząc na pozycje to powinni wygrać :rotfl:
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem :wink:
Rangiz pisze:Efes Pilsen-Dynamo M. 2
Tu wszystko może się zdarzyć :roll: Obie drużyny o nic wielkiego nie grają, znaczy Dynamo walczy o utrzymanie drugiej pozycji a Efes teoretycznie może jeszcze wskoczyć na trzecią ale to bardzo wątpliwe :wink: Ciężki mecz jak dla mnie... tym bardziej że nie wiem jaką rolę w losowaniu odgrywa zajęta w grupie pozycja :roll: W TOP 16 z obecnych trzech grup mają powstać cztery a zwycięzców grup jest zaledwie trzech... tyle wiem :( Co nie zmienia faktu że to Rosjanie są lekkimi faworytami, nawet teraz bo w ostatnich meczach mimo że praktycznie o nic starają się wygrywać :P
Rangiz pisze:Tau Ceramica-Le Mans 1
Olympiakos P.-Koln 1
Jak dla mnie kursy nie są adekwatne do ryzyka. Tau leje na ostatnie mecze a Francuzi są drużyną ambitną i powinni powalczyć. Olympiakos od jakiegoś czasu spisuje się dość przeciętnie a Koeln co udowodnili w Sopocie podejmują walkę nawet gdy nic oprócz wyniku idącego w świat nic nie zyskują. Oczywiście TAU i Olympiakos są wielkimi faworytami, Le Mans i Koeln outsiderami i ich zwycięstwa w meczach właściwie o nic będą mega niespodziankami. Tyle że w poprzednich kolejkach nie takie wyniki widziały moje pinkne oczęta :wink:
Rangiz pisze:Inter-Sampdoria 1
Właśnie się zastanawiałem jak Inter podejdzie do meczu :think: Nawet porażka daje im awans i nie zdziwię się jak w meczu padnie remis 0:0. Jednak Inter jest w wysokiej formie i jak zapowiada Mancini będą chcieli znowu wygrać. Składów nie chce mi się szukać więc nie mogę sie do tego odnieść.

Co mnie nie zabije to mnie wzmocni :wink: Jademyyy:

Badalona - Olimpija 1
Prokom - Climamio 1
Roma - Cibona 1

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 01 lut 2007, 21:37

Yukasz pisze: Lazio - Chievo 1 1.60
Sytuacja jest taka, że Lazio zajmuje obecnie 6. miejsce a Chievo jest 17. Lazio ma ambicje zagrać w LM i musi zająć co najmniej 4 miejsce. Chievo będzie chciało utrzymać się za wszelką cenę. Jak na razie Lazio ma 4 pkt. straty do Fiorentiny, zajmującej 4 miejsce. Chievo ma 2 pkt. przewagi na strefą spadkową. Dotychczas w meczach u siebie Lazio 4 razy wygrało, 4 razy zremisowało i tylko 2 razy przegrało. Chievo na wyjeździe gra fatalnie i na 10 meczów tylko raz zwyciężyli, 3 razy zremisowali i zanotowali aż 6 porażek. W ostatniej kolejce Chievo zremisowało u siebie 0:0 z Empoli a Lazio wygrało w Palermo 3:0. Według mnie w lepszej formie znajdują się gracze Lazio i łatwo ograją drużynę Chievo. Taki kurs to mały prezent od buków ;)
Yukasz pisze: Parma - Fiorentina 2 2.00
Viola czwarta, Parma przedostatnia. W ostatnich 5 meczach u siebie Parma raz wygrała, 2 razy zremisowała i również 2 razy przegrała. Fiorentina z ostatnich 5 wyjazdów 2 wygrała, 2 zremisowała i raz poniosła porażkę. Biorąc po uwagę 2 ostatnie sezony to mecze tych dwóch drużyn na Ennio Tardini kończyły się dość wysokimi porażkami Parmy (2:4 i 0:3). W ostatniej kolejce Fiorentina wygrała z Livorno 2:1 a Parma uległa Milanowi 1:0. Myślę, że w obecnej sytuacji Fiorentina powinna łatwo ograć Parmę na ich własnym stadionie.
Yukasz pisze: Anderlecht - Westerlo 1 1.25
Anderlecht drugi, Westerlo siódme. W Belgii niewiele drużyn może nawiązać walkę w meczu z Anderlechtem. Westerlo również się do nich nie zalicza. W 8 ostatnich meczach na stadionie Anderlechtu aż sześciokrotnie wygrywali gospodarze, raz padł remis a raz wygrali goście ( w sezonie 02/03). Ostatnie 3 mecze u siebie z Westerlo, Anderlecht wygrał strzelając 14 (!) bramek i tracąc jedną. Teraz Anderlecht wygrał ostatnie 5 spotkań u siebie a Westerlo w ostatnich 5 wyjazdach ugrało punkt remisując z Waregem. Raczej nie przewiduję tutaj niespodzianki.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lut 2007, 21:56

Darkman1948 pisze:Viola czwarta
Darkman1948 pisze:straty do Fiorentiny, zajmującej 4 miejsce
chyba o czyms zapomnailes :think:

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 01 lut 2007, 21:57

nie no jak pech to pech trzeci raz z rzedu został mi jeden mecz i trzeci raz pada wynik 0-0 :/ i znów nic. Dzieki Galatasaray :angry2:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 lut 2007, 22:03

Niedługo będziesz nie tylko spłukany ale i zbanowany :lol:

Żeby nie było to podam taki typ na jutro:
Cardiff-Barnsley 1

Nie omieszkam tego zagrać nawet za większe pieniądze :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lut 2007, 22:25

niedobry Yukasz niewiadomo po co polazł do STSu i ten badziewny kupon tu pisze:Badalona - Olimpija 1
Roma - Cibona 1
Prokom - Climamio 1
Rozkurwiło mnie to do białości * :evil: :mać: :red: Pseudo trenerom mówię WON :cegła: Najgorszy wynik jaki mógł paść, bo jakby odpadli to ten cieć** z hukiem by wyleciał z klubu :won:

* cytat z piosenki 'Talk show' :glass: Nie moja wina że artyści piszą takie teksty a piosenka wpadła mi w ucho i ciągle ją słucham :P Gorąco polecam :spoko:

** dozorca hali Olivia w Gdańsku, który na noc nie domknął drzwi i było zimno na hali, pełno o tym w gazetach :glass:

Darkman1948 dzięki :spoko:

Wp ziomus :P
Mowilem ze trzeba grac na Climamio :!: juz 2 tygodnie temu no ale coz :P
:idzze: // :smoke:

Ale o co chodzi :?: :think: To już nie można cytować piosenek i informować was o kłopotach z dozorcą :?: :P I żeby jeszcze dwa WP :roll:
A sam grałeś poziomku na Climamio :?:
:idzze: // frustrat z Wiórkowa :mać:

Major Leon
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Major Leon » 01 lut 2007, 22:47

Liverpool - Everton (1)
Charlton - Chelsea (2)
Catania - Palermo (2)
Las Palms - Valladolid (2)
Benfica - Boavista (1)
PSV - Alkmaar (1)
Anderlecht - Westerlo (1)
Fenerbahe - Genclerbirlig (1)
co wy o tym sądzicie :?:

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 01 lut 2007, 22:55

czeher pisze: chyba o czyms zapomnailes :think:
Aaaaa właśnie :lol: Fiorentina zajmowałaby 4 miejsce gdyby nie ujemne punkty. Wybaczcie pomyłkę ale korzystałem z czeskiej stronki ze statystykami i tam tego nie uwzględnili ;) Czeski błąd :lol:

EDIT:

Yukasz jeszcze do Twoich typów - nie grałbym Lyonu (z zasady ligi francuskiej nie gram ;) I odpuściłbym Ajax-Feyenoord (nie analizowałem ale tu chyba każdy wynik jest możliwy; poza tym ten kurs...)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 lut 2007, 23:05

Darkman1948 pisze:Aaaaa właśnie Laughing Fiorentina zajmowałaby 4 miejsce gdyby nie ujemne punkty. Wybaczcie pomyłkę ale korzystałem z czeskiej stronki ze statystykami i tam tego nie uwzględnili Wink Czeski błąd Laughing
Bo na tego typu stronach z meczami do analizowania nie uwzgledniają tych karniaków bo one zniekształcają tabelę. Ktoś przy analizie zasugerowałby się prawdziwą tabelą z tymi punktami ujemnymi a nie liczbą zdobytych w sezonie punktów i mógłby sądzić że Violka jest słabsza niż jest naprawdę :boruta:

edit:

Ale kał :angry2: W ofercie STSu nie można typować meczu Ajax - Feyenoord do przerwy a chciałem ten mecz wybrac do ZPB stawiając 1 oczywiście :smoke:
Yukasz pisze:Właśnie się zastanawiałem jak Inter podejdzie do meczu Think Nawet porażka daje im awans i nie zdziwię się jak w meczu padnie remis 0:0. Jednak Inter jest w wysokiej formie i jak zapowiada Mancini będą chcieli znowu wygrać. Składów nie chce mi się szukać więc nie mogę sie do tego odnieść.
Zawsze trzeba się dowartościowywać :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”