AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Post autor: mete » 09 lut 2007, 17:17

Kaka w Realu?? dla mnie to nie mozliwe z kilku wzgledow ale w jednym wypadku moglby odejsc ale to pozniej....najpierw bylo ze Milan gra w seria b i kaka idzie do Realu[lato] jakos Milan gra dalej w seria to pozniej sie przerzucili ze Milan gra slabo i nie awansuje w przyszlym sezonie do LM wiec Kaka odejdzie[teraz bardziej bym sie na mijescu As zajmowal czy Real awansuje] nopi teraz znowu ze Milan chce Ronaldinho to Kaka odejdzie..dla mnie to jest smieszne a co do tych komentarzy na Realmadryt.pl to ja juz ich nawet nie czytam...

jak pisalem jedyna opcja ze Kaka odejdzie jest to ze Galliani wpadnie na genialny plan i go odda za to trio i wtedy bedzie mozna smialo powiedziec ze Milan moze z mlodego grajka zrobic gwiazde i poprostu go sprzedac gdy sie inna druzyna zglosi od takich rzeczy sa sredniaki a nie Milan i Galliani nawet kosztem Ronaldinho nie moze go oddac i nawet za caly Real...

co do holendrow??ja mysle ze Snejder jest bardzo dobrym pilkarzem i moglby sie jeszcze wiele nauczyc od Seedorfa i mysle ze bylby to dobry transfer ale Babel to nawet nie gra w pierwszy skladzie a jak gra to na skrzydle a nam skrzydlowi sa nie potrzebni[chyba ze sie szykuja zmiana trenera ale w to watpie] osobiscie z Ajaxu chcialcym 3 pilkarzy[ale nie od razu] Snejder i Maduro teraz bo posukujemy zmiennika dla Pirlo a gre Maduro ogladam od poczatku roka i mi sie podoba i jak Inzaghi zakonczy kariere to Huntelaar jak bedzie jeszcze dostapnu

Wróć do „Włochy”