Dobra. Przerysowalem. Jak to czesto robie. Takie wyolbrzymienie, nawiazanie jednoczesnie do "polbogapolczlowieka Robinho". Wybacz, ale moja kreatywnosc i polot w ostatnim czasie pozostawia wiele do zyczenia.Mentor pisze:Wyboldowowałem kluczowy fragment.
Albo alkohol wyżarł mi oczy albo na naszym forum kibice Barcelony nie uważają (a przynajmniej tak nie piszą), że Valdes jest półbogiem półczłowiekiem
Tu nie chodzi o kpine tylko o brak konsekwencji, ktory mnie wrecz rozklada na lopatki. I to nie tylko w tym przypadku, tylko tak ogolnie (dlatego napisalem, ze to temat na inna rozmowe). Jezeli Katalonia to nie Hiszpania to dlaczego on ma grac w reprezentacji Hiszpanii? Uprzedzam - znow przerysowanie, ale od takich pytan i stwierdzen nie da sie uciec, bo one nasuwaja sie same.Mentor pisze:Wzmianka ta była tak samo niepotrzebna i niezwiązana z tematem jak Twoje zalatujące kpiną zdanie
Jak Ci sie chce to przejrzyj jakies moje stare posty (specjalnie tak pisze, bo wiem ze Ci sie nie bedzie chcialoMentor pisze:Rozumiem, że obrona Realu w tym sezonie gra słabo przez co Iker ma więcej pracy a to z kolei przekłada się na więcej piłek wyciąganych z siatki, ale robiąc z tego argument koronny możemy przyjąć, że co złego to nie Iker a to już się mija z prawdą. Casillas popełnia dużo więcej błędów niż chociażby w poprzednim sezonie a Valdes z kolei popełnia ich mniej. Broni świetnie i w przeciągu całego sezonu (znaczy się do tej pory) jest obok Iniesty chyba najpewniejszym punktem zespołu. Niejednokrotnie ratował już drużynę a obrona wcale nie spisuje się w tym sezonie lepiej niż w ubiegłym. Przez pewien czas mogliśmy nawet na obronę narzekać bo nie grała tak jak powinna a wtedy Valdes był w centrum uwagi.
A co do reprezentacji to tam sie liczy tez doswiadczenie, pozycja w druzynie, zrozumienie z partnerami itd., a Iker raczej nie prezentuje tak "katastrofalnej" formy, zeby go pozbawiac miejsca w bramce. Ale ja jestem sfrustrowany, nie zabierajcie mi ostatniego argumentu, ktorym moge sie szczycic jako kibic Realu
Cokolwiek.Mentor pisze:Napinką
Poza tym wybacz, ale chyba nie nadaje sie do tych pojedynkow werbalnych na wyzszym stopniu. Przynajmniej nie ostanimi czasy.
Pewnie duzo wagarowales albo chorowales.rkoeman pisze:opanowalem. z prostej przyczyny. jak zaczynales podstawowke to ja ja wlasnie konczylem