Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 lut 2007, 22:03

Mentor pisze:Wyboldowowałem kluczowy fragment.
Albo alkohol wyżarł mi oczy albo na naszym forum kibice Barcelony nie uważają (a przynajmniej tak nie piszą), że Valdes jest półbogiem półczłowiekiem
Dobra. Przerysowalem. Jak to czesto robie. Takie wyolbrzymienie, nawiazanie jednoczesnie do "polbogapolczlowieka Robinho". Wybacz, ale moja kreatywnosc i polot w ostatnim czasie pozostawia wiele do zyczenia.

Mentor pisze:Wzmianka ta była tak samo niepotrzebna i niezwiązana z tematem jak Twoje zalatujące kpiną zdanie
Tu nie chodzi o kpine tylko o brak konsekwencji, ktory mnie wrecz rozklada na lopatki. I to nie tylko w tym przypadku, tylko tak ogolnie (dlatego napisalem, ze to temat na inna rozmowe). Jezeli Katalonia to nie Hiszpania to dlaczego on ma grac w reprezentacji Hiszpanii? Uprzedzam - znow przerysowanie, ale od takich pytan i stwierdzen nie da sie uciec, bo one nasuwaja sie same.

Mentor pisze:Rozumiem, że obrona Realu w tym sezonie gra słabo przez co Iker ma więcej pracy a to z kolei przekłada się na więcej piłek wyciąganych z siatki, ale robiąc z tego argument koronny możemy przyjąć, że co złego to nie Iker a to już się mija z prawdą. Casillas popełnia dużo więcej błędów niż chociażby w poprzednim sezonie a Valdes z kolei popełnia ich mniej. Broni świetnie i w przeciągu całego sezonu (znaczy się do tej pory) jest obok Iniesty chyba najpewniejszym punktem zespołu. Niejednokrotnie ratował już drużynę a obrona wcale nie spisuje się w tym sezonie lepiej niż w ubiegłym. Przez pewien czas mogliśmy nawet na obronę narzekać bo nie grała tak jak powinna a wtedy Valdes był w centrum uwagi.
Jak Ci sie chce to przejrzyj jakies moje stare posty (specjalnie tak pisze, bo wiem ze Ci sie nie bedzie chcialo :lol: ) i zobaczysz, ze juz wspominalem o obu tych rzeczach - Casillas gra slabiej niz chociazby rok temu, VV gra lepiej. Ale nie tak slabo, jak tu niektorzy chca przedstawic.
A co do reprezentacji to tam sie liczy tez doswiadczenie, pozycja w druzynie, zrozumienie z partnerami itd., a Iker raczej nie prezentuje tak "katastrofalnej" formy, zeby go pozbawiac miejsca w bramce. Ale ja jestem sfrustrowany, nie zabierajcie mi ostatniego argumentu, ktorym moge sie szczycic jako kibic Realu :? :roll:
Mentor pisze:Napinką
Cokolwiek.

Poza tym wybacz, ale chyba nie nadaje sie do tych pojedynkow werbalnych na wyzszym stopniu. Przynajmniej nie ostanimi czasy.
rkoeman pisze:opanowalem. z prostej przyczyny. jak zaczynales podstawowke to ja ja wlasnie konczylem
Pewnie duzo wagarowales albo chorowales.

Wróć do „Hiszpania”