Serie A czasem oglądam. Nie jakoś super często, ale jeden mecz na kolejkę czemu nie
Wyluzuj chłopie bo jak dalej będziesz tak gadać to długo nie zabawisz na tym forum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lut 2007, 21:36
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lut 2007, 21:48
PowodzeniaMajor Leon pisze:robię nowy profil na tej stronie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 lut 2007, 14:12
Widzę, że w końcu dotarło to nawet do kogoś, kto z Juventusem wspólnego ma tyle, co dwie porażki w LM. Brawo.RealFan pisze:Myślisz, że błędy sędziów były tylko na korzyść Juve?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 09 lut 2007, 14:34
jestem pod wrażeniem. duży rozmach, oby przełożyło się na działalność samej stronki.Redakcja znajoma, dość kontrowersyjna. Czy będzie realną konkurencją dla JP,czas pokaże.Żczę sukcesówSnipp_ pisze:btw. solojuve.com - bye JP ! Wink
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 10 lut 2007, 9:08
sci pisze:jestem pod wrażeniem
mejgus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 11 lut 2007, 17:18
Lelinho73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barbarzynca » 12 lut 2007, 14:09
Barbarzynca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 12 lut 2007, 22:27
mejgus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lut 2007, 5:00
W sumie? JA bym oddał wszystko żeby Lippi wrócił do Turynu i z tego co nasz Marcel udzielał w wywiadach można wywnioskować, że posiada dużą chcęć do powrotu. Za jego kadencji Juventus grał prześlicznie i to wie każdy! Czy pod koniec lat 90-tych czy na początku XI wieku Juve liczyło się w Lidze Mistrzów, ba był wśród faworytów! Wiadomo, że DD nie zdoła dokonać tego co zrobił z Monaco bo moim zdaniem Juve jest zbyt wysoką popreczką. Szanuje kolesia za dokonania, ale myślę, że czas na bardziej doświadczonego trenera chociaż tak jak mówiłm wcześniej nie chce go skreślać bo to jednak nie jest Juventus z plejadą gwiazd... Jednak widzę, że brak mu odpowiedniej motywacji do kontrolowania tego co się dzieje na boisku i to zaczyna boleć... przez całe zimowe mercato nie wzmocnili obrony... to już jest porażką. Cieszy mnie to, że mądrze trzymają pieniądze na letnie transfery, ale aż oczy bolą od oglądania naszej defensywy! Zresztą powtórze to co powtarzałem...'Czas pokaże!'mejgus pisze:W sumie nie miałbym nic przeciwko jakby wrócił do nas Marcelo Lippi
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 13 lut 2007, 13:23
przynajmniej bysmy mieli pewny awansTomusmc pisze:W sumie? JA bym oddał wszystko żeby Lippi wrócił do Turynu
mejgus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 13 lut 2007, 14:19
Lelinho73
Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 13 lut 2007, 21:49
Myślę, że Deschamps prowadzi dobrze Juve, macie lidera, jak awansujecie do Serie A, to myślę, że i tam będzie dobrze.Tomusmc pisze:Ja bym oddał wszystko żeby Lippi wrócił do Turynu i
p.szerge
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 13 lut 2007, 22:04
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lut 2007, 22:58
DD póki co nie radzi sobie jako trener Juventusu. Na początku cała ekipa grała tak, jakby jej zależało. Teraz jednak jest całkiem odwrotnie. Mam sentyment do Lippi'ego i jeśli bym go zobaczył w Juve to zdecydowanie bym był bardziej zadowolony. Wiem, że szanowny Pan Marcelo też jest przywiązany do Bianconerich co mnie tym bardziej cieszy. Ja niestety za nikogo nie mogę podejmować decyzji z całym szacunkiem do DDp.szerge pisze:Myślę, że Deschamps prowadzi dobrze Juve, macie lidera, jak awansujecie do Serie A, to myślę, że i tam będzie dobrze.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Havok » 14 lut 2007, 22:12
Havok
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio