Knajpa - reaktywacja - Strona 48

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Mezo nie robi HH bo:

nie uczestniczy w wojnie pomędzy gangami Pilka.pl i Twoja Stara
11
28%
nie handluje narkotykami w forumowych gettach
3
8%
nie lubi Bonso
6
15%
nie wie co się liczy, szacunek ludzi ulicy joł!
19
49%
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 lut 2007, 14:59

czeher pisze:dla mnie troche bezsensu ale co zrobic
Ja tam cały rok na światłach jeżdzę i nie widzę przeszkód, aby inni też tego nie robili :D

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 lut 2007, 15:02

fieldy pisze:wszedzie o tym głosno, ale czy to w czymkolwiek przeszkadza ?
dopiero ze szkoły wróciłem, więc wczesniej o tym nie wiedziałem :wink:
fieldy pisze:a skąd one się w sklepach biorą ? ktoś je smaży - pączków nigdy nie smażyłeś ?
no ba :P jasne, że wiem. Ale sam nigdy nie smarzyłem
a) nie mam przepisu
b) jak moja mama kiedyś usmarzyła to ciężko było je przełknąć i sie zniechęciła :P
Ostatnio zmieniony 16 lut 2007, 17:37 przez Akarin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 15:43

fieldy pisze: choć z drugiej strony, po co na światłach jeździć w czerwcu, lipcu, czy sierpniu, jak słońce świeci Think
Czy słońce świeci, jest pochmurno za oknem czy też pada deszcz a mi wtedy smutno jest to i tak zawsze o każdej porze dnia i w każdej pogodzie jadących na światłach lepiej widać. Mi to tak bardzo nie przeszkadza a nawet trochę jestem za :P Zawsze jak robię więcej niż kilka km to sam zapalam światła i ich wyłączyć sobie nie dam :!: Zresztą każdy policjant powie że to dobry pomysł bo jest bezpieczniej. Tylko żeby jeszcze głąby jakich pełno na dogach miały dobrze poustawiane światła i nimi nie oślepiały jadących z przeciwka :rozga: co też powinno być egzekwowane przez stróżów prawa 8) Ciekawe co na to Korwin Mikke :think: Pewnie jest zdania że obowiązku jazdy na śwaitłach nie powinno być cały rok bo to ogranicza naszą wolność i każdy ma swój rozumek (jedni duży, drudzy mały) :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 15:53

Yukasz pisze:Tylko żeby jeszcze głąby jakich pełno na dogach miały dobrze poustawiane światła i nimi nie oślepiały jadących z przeciwka
No wlasnie to mnie najbardziej przeraza :!: Ja co chwile mam ta przyjemnosc ze mija mnie koles ktory :badziewie: ma zle ustawione swiatla - najgozej jak jest tio samochod z swiatlami soczewkowymi (czy jak to sie fachowo zwie) - masakra :roll:
Juz cieszylem sie ze mozna bedzie bez swiatel smigac a tu takie cos :zgon:

Yukasz pisze:co też powinno być egzekwowane przez stróżów prawa
Wlasniue jezeli ma to wjesc to chce azeby sprawdzali usatawienie swiatel - bo jak do tej pory widzac to co sie dzieje na ulicach raczej po lebkach jest to czynione

My to nie skandynawia, zeby jezdzic na swiatlach caly rok :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2007, 15:58

czeher pisze:My to nie skandynawia, zeby jezdzic na swiatlach caly rok
W Czechach jeżdza to u nas też mozna :D

Kolejna kontrowersyjna decyzja, która podzieliła naród :lol2:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 16:18

fieldy pisze:W Czechach jeżdza to u nas też mozna
Owszem wiem o tym. tak na marginesie w Slowacji rowniez a;e czy to oznacza, ze mamy brac z nich
najnowszy raport mowi ze najbezpieczniej na drogach jest w Niemczech :!: Gdzie to nie ma limitu na autostradzie i nie trzeba jezdzic na swiatlach caly rok :!:
W sumie dobrze by bylo gdyby w calej unii zrobili w maire jednolite przepisy drogowe :lol: Ubezpieczenia i inne zaopatrzenia samochodu

fieldy pisze:Kolejna kontrowersyjna decyzja, która podzieliła naród
Czy to poprawi bezpieczenstwo :think: raczej watpie - niech lepiej zalataja dziury w jedni :!:
Ja odbieram taki nakaz jako dodatkowa okazje do do zarobku dla Skarbu Panstwa czy czego tam - przez pewnie licznych zapominalskich -
Co do samego bezpieczenstwa raczej swiatla w nicyzm nie pomoga - bo rozumie ze nawet teraz kazdy normalny kierowca np w lecie gdy pada deszcz, jest jakas mgielka czy cos uzywa swiatel

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 16:32

czeher pisze:Co do samego bezpieczenstwa raczej swiatla w nicyzm nie pomoga - bo rozumie ze nawet teraz kazdy normalny kierowca np w lecie gdy pada deszcz, jest jakas mgielka czy cos uzywa swiatel
Uwierz mi że gdy świecie słońce też szybciej cię zobaczę jak włączysz światła niż jabyś jechał bez nich.
A ja zbyt dużo wolności w ręce kierowców bym nie oddawał bo nie raz byłem świadkiem włączania tylnych swiateł przeciwmgielnych wieczorową porą żeby lepiej było go widać :zgon:

A czym różni się pogoda 5.03 od 28.02 że już w marcu większość jeździ bez świateł :?: Niczym i niewielka różnica jest także w innych dniach marca a jakby nie było jesteśmy bardziej widoczni.
fieldy pisze:Kolejna kontrowersyjna decyzja, która podzieliła naród Lol
Mieliśmy szukać poztywów :arrow: naród znowu przemówił i zapomniał o problemach dnia codzinnego bo znalazł sobie takie błahe sprawy :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 16:49

Yukasz pisze:Uwierz mi że gdy świecie słońce też szybciej cię zobaczę jak włączysz światła niż jabyś jechał bez nich.
czasem jak swieci slonce trudno zobaczyc czy sygnalizator pokazuje czerwone czy zielone :o
Ale ogolnie no zgodzie sie moze szybciej a raczej latwiej zauwazysz tylko czy bedzie to mialo az takie przelozenie na poprawe bezpieczenstwa
Yukasz pisze:A czym różni się pogoda 5.03 od 28.02 że już w marcu większość jeździ bez świateł
Ja jestem zwolennikiem tego aby wogole takiego nakazu nie bylo, nawet w zimie :!: 8) Aby to kierowca decydowal, chociaz w sumie patrzac na niektorych byloby to jak wreczenie mordercy broni :lol:
Yukasz pisze:Mieliśmy szukać poztywów
A ja juz taki jestem ze najpierw widze negatywy a dopiero na bardzo ale to bardzo dalekim planie jakies pozytywy - no coz taka osobowosc :twisted:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 17:27

czeher pisze:Ja jestem zwolennikiem tego aby wogole takiego nakazu nie bylo, nawet w zimie Exclamation Cool Aby to kierowca decydowal, chociaz w sumie patrzac na niektorych byloby to jak wreczenie mordercy broni Laughing
:o No to to już by była katastrofa :!: Raz jak w ogromnej mgle gdzie widok był może na kilka metrów a ze światłami kolejne kilka więcej minąłem samochód bez włączonych swiateł to normalnie witki mi odadły co by było gdyby :zgon: Popatrz ilu rowerzystów myśli że jak oni cie widzą jadącego autem to jest odwrotnie i jezdżą w nocy bez jakiegokolwiek oświetlenia a potem się dziwić że są wypadki śmiertelene. A mimo że robiłeś wszystko zgodnie z przemisami to i tak pewnie sumienie by cię gryzło i ja nigdy nie chciałbym znaleźć się w takiej sytuacji :stop: Kiedyś jadąc w nocy zauważyłem dwóch pijaków prowadzących rower ze dwa metry od maski samochodu i całe szczęście że jechałem praktycznie środkiem drogi bo... Naprawdę niektórzy mają kłopoty z myśleniem i trzeba się nimi opiekować całe życie :olaboga: A jak nie robią rzeczy mających ocalić im życie to nich sobie płacą te mandaty (choć zawsze są wyjątki i można o czymś po prostu zapomnieć) :!: No i w sumie zgodzę się brak włączonych świateł w lecie aż takiej różnicy nie robi ale predzej pomoze niż zaszkodzi, więc należy to uznać za kolejną rzecz zwiększającą nasze bezpieczeństwo 8)
czeher pisze:A ja juz taki jestem ze najpierw widze negatywy a dopiero na bardzo ale to bardzo dalekim planie jakies pozytywy - no coz taka osobowosc Twisted Evil
To :idzze:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 lut 2007, 17:50

Lepiej późno niż wcale :P

Wszytkiego najlepszego Rossi :pijemy: :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2007, 23:02

skoro już życzymy, to ...

Denilson - najlepszego z okazji 19-stki :lol2:
mistrzostwa w przyszłym sezonie, oraz wygrania 3 pucharów w tym :lol:

:pijemy:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2007, 23:20

Siemanko wszystkim :)

Sporo czasu sie nie udzielalem ostatnio hehe , chyba nie ominelo mnie nic specjalnego ;P . Zaniedlugo sezon rusza pełną parą wiec chyba zaczne aktywnie uczestniczyc w zyciu forum ... Mam nadzieje ze wiele sie nie zmienilo ;)

pozdrawiam wszystkich :D

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 lut 2007, 23:23

kaczy napisz szczerze... masz cos wspólnego Z kaczorami ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lut 2007, 23:26

Ktoś przyszedł do Knajpy :jupi:

sKoNd KLikAsH??? ;p

========================

Ale dzisiaj zastój :roll: Odnoszę wrażenie, że wszyscy się gdzieś bawią i tylko ja siedzę w domu bo hajsu nie mam Obrazek

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lut 2007, 23:27

Niektórym sie głos skończył i tez siedzą w domu.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”