Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 19:03

Krzysztof Jarzyna pisze:Raczej nie bardzo, ale co tam.

Nie moge Cie zrozumiec, Cyfre mam od trzech lat i zawsze pamietam Mirka jako zwolennika Realu, nigdy nie słyszałem o nim jako kibicu Barcelony.
Krzysztof Jarzyna pisze:Zidane nie zaatakowal publicznosci chyba. Gdybys mi wyzwal rodzine i za to dostalbys tez bym Cie nie przeprosil, wybacz.
A van Bommel przeprosil Raula i Rvn - watpie czy to oni go "prowokowali". Szczerze watpie.

Sam wchodzisz w temat... Kilkakrotnie pisałem, ze to co mu powiedział MAtrix to jest jakas obelga, za ktora normalnie skazuje sie na śmierć. Zidane cos wspominal, ze orazil jego rodizne itp. On chyba nikogo nie śłuchał grajac kilkanascie lat. Gorsze rzeczy słyszałem i nikt tak nie reagował, co go tak bardzo urazilo... Ciekawe co mu powiedizał tez kolo z Arabii Saudyjskiej. Moze przypomial mu o jego narodowsci, z ktora niedawno zrobił świetny cyrk. Szkoda, ze po kilkunasu latach.

Inna sprawa to był gest w strone kibicow, ktorzy dostaja cos podobnego od trenera, wiec w czym tkwi problem. Skoro Realu trener moze to i zawodnicy przeciwnikow moga.

EOT

Wróć do „Puchary Europejskie”