Czy ty podałes choc jeden argument badz przykład, nie. Wiec o czym ty piszesz skoro nie przedstawiles choc jednego konkretnego przykladu.
Co z tego, ze napisze, ze Real strzelil 7 bramek w tym sezonie ze spalonych. Wg. mnie strzelil, ale porozmawiajmy o kontuzjach w Realu.
Wychodz na to, ze nie ogladasz spotkan komentowanych przez pana Orłowskiego, bo inaczej mozna uznac, ze masz problemy ze słuchem, bo wczoraj kazde opinia wygłoszona przez tego pana nie miala realizacji na boisku. Wygladało to tak jakby mowil ze gra Eidur, a grał Eto'o. To jest twoj aoturytet, brawo. Człowiek, ktory mowi, ze Barca podpisala kontrakt z Dida, a z drugiej strony dostaje oficjalne stanowisko Txikiego, ktory temu zaprzecza jednak dalej stoi przy swoim.
Dzieki, bo ty nie przytoczyles zadnego.assurbanipal pisze:Faktycznie przytoczyłes tak piorunujące argumenty, że ho ho
Podaj przyklady, juz wkraczas w coraz wieksza przeszłosc, czyl itrzeba wypisac błedy sedziwo na korzysc Realu z 12 ostatnich miesiecy, nie wiem czy starczy mi zycia, aby je wszystkie wymienic. Tak karny, ktorego nadal nie przytoczyłes to nic w porownaniu z kilkoma kartkami w jednym spotkaniu+nieuznany gol itp. Jednak karny to karny,a z drugiej strony nieuznany gol czy osłabienie Realu w postaci wykluczenia 3 czy 4 zawodnikow. Fakt masz racje.assurbanipal pisze:Co do polemiki z toba w sprawie sedziow to faktycznie szkoda czasu. Skoro dla Ciebie tym samym sa ubiegloroczne karne z kapelusza i (jakoby) zaniechanie ze strony sedziego pokazania zoltej kartki ..... to tak jakby porownywac wykroczenie drogowe z brutalnym morderstwem
Moze cos bardziej konkretnego(czy twoja wiedza"fantazja" nie moze tego zdziałac)