co do eto'o, to co z tego. nie sprawdzisz zawodnika zanim go nie kupisz. zanim nim nie pograsz. nie musi byc ich wielu wystarczy kilku, czy jeden. poza tym, pisalem ze eto'o moze zostac
i deco to nie do mnie, nic o nim nie wspomnialem, a nawet napisalem ze jest dla mnie lepszy od rona;ldibnho.
jak wiadomo nie kazdy sprawdza sie w jakiejkolwiek lidze, ale nie mozna od razu klepac ze sie nie sprawdzi. nie majac zadnych przeslanek.
no jak juz pisalem kupujmy tylko z realu.
"przerazasz mnie..." nie przesadzaj chyba nie ma sie czego bac. wplyw na polityke klubu mam zerowa, wiec nie obawiaj sie. Ciebie tez nie znajde, zreszta nic do Ciebie nie mam. a na pilce sie znam i uwazam ze calkiem niezle. taki mlody juz nie jestem, ale pewnie mlodszy od Cie. obejrzalem wiecej meczy niz 95% osob piszacych na tym forum, czego pewnym byc nie moge, ale wydaje mi sie ze z racji moich lat i czestotliwosci nie jest latwo. co oczywiscie skomentujesz 'zaiste... cos tam cos tam, co z tego ze tyle obejtrzales jak nie rozumiesz' i taka gadka. problem polega na tym, ze Ty uwazasz ze tak a ja tak. i mam swoje racje, i nei zaprzecza Twoim. lepsze jest wrogiem dobrego i nikt nie majstruje w czyms co sie dobrze srawuje bo moze to zepsuc. tak samo z wymiana kluczowych zawodnikow. jakbym mial jakis wplyw na polityke barcelony, tez bym pewnie sie 20 razy zastanowil zanim powiedzial zdanie sprzedac r10. bo wiaze sie z to z wielkim ryzykiem, nie tylko sportowym czy finansowym, ale tu chodzi o klub sam w sobie i o kibicow.
gasparta pamietam
w zeszlym sezonie irytowal mnie glownie rzuttami wolnymi i wiecznym usmiechem po kolejnym strzale w mur. irytowalo mnie to ze zarowno eto'o jak i deco swietnie bija wolne, ale ronaldinho musi strzelac, bo wszyscy w chinach szczaja w gacie jak robi swoje magiczne dwa kroki, i dzieki temu wiecej koszulek sie sprzeda. irytuje mnie ze jak gra dno kompletne, to nikt go nie zdejmnie i nie zastapi. irytuje mnie ze ma status nietykalnego, i eto'o chyba tez to irytuje.
a z tym vicente to strzal w plot. pisalem ironicznie tym razem, co wynika z kontekstu wypowiedzi. cos jak nie sprzedali vicente i chukowo na tym wyszli.
\
wiec co brazylia nic nie ugrala bo ronaldinho byl bez formy? tam wiekszosc byla bez formy a sklad ustalili przez referendum. teza ze brazylia bez r10 nie istanieje tym argumentem nie dowiedziesz, strzal w plot totalny.
teraz jest modne ze angielska jest silniesza bo jakis dziennikarz. dlaczego zarzucasz mi brak asertywnosci i lykanie czegos co ktos powiedzial., uwazam ze liga angilelska jest silniejsza bo tak uwazam, a nie ze ktos tak twierdzi. i dziwi mnie ze Ty tak nie uwazasz.
carekk tak w ogole to pisalem o zeszlym, sezonie