Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 28 lut 2007, 11:29

czyli zle mowili na ss (dziwilem sie ze tak mowili i wydawalo mi sie to dosc dziwne)

co do mojego nastawienia - jestem nastawiony sceptycznie. z prostej przyczyny - odkad interesuje sie pilka hiszpanska gago jawi mi sie jako jeden z gorszych zakupow z lig zza oceanu. powaznie. stawiam go na rowni z geovannim. na razie nie pokazal totalnie nic. co gorsze blokuje miejsce w skladzie wychowankom realu ktorzy na pewnonie byliby slabsi. do tego za taka kase mozna bylo kupic kogos duzo lepszego z europy. w samej lidze hiszpanskiej mozna bylo wyjac de la pene za 5 milionow i z marszu bylby w stanie pomoc druzynie

nie wiem jak uwazasz ale wg mnie capello poleci od razy jezeli real nie przejdzie bayernu. nie bedzie sensu go trzymac. jedyne co wtedy moze sie stac to pogorszenie atmosfery w druzynie. jezeli uda mu sie awansowac czeka was meczarnia do konca sezonu. a pozniej tak czy siak nowy trener. najlepiej wyglada schuster ale pewnie pojawia sie inni kandydaci. mlodych i zdolnych trenerow nie brakuje. tak jak i naprawde solidnych i tanich pilkarzy z ligi holenderskiej, portugalskiej i francuskiej. do tego rynek hiszpanski bez napinania sie na wielkie gwiazdy klubow takich jak sevila bo kosztuje to za duzo kasy

Wróć do „Hiszpania”