Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post autor: chesteros » 01 sty 2005, 21:17

Axel Hammond pisze:W Lidze Mistrzów jest już dużo gorzej (cały świat się śmiał po 0:3 z Fenerbahce - pomyślcie co zrobi taki Milan...).
popierwsze byl to mecz w którym zostal wystawiony rezerwowy skład :!: nie moja wina ze towje źródla inforamcji ograniczaja sie do telegazety :lol:
Axel Hammond pisze:Inter co roku wydaje więcej niż 45 mln i jakoś nic nie zdobywa
Czlowieku Inter walczy o Scudetto co sezon. Inną sprawą jest ze sie im to nieudaje!! :wink:

mówiles
Axel Hammond pisze:spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu
a nie o wynikach sam sobie zaprzeczasz!
Axel Hammond pisze:Twoja wypowiedź jest mocno niedopracowana
Ty przychodzisz na forum popisac jakim jestes pięknym mówcą (albo żebys już nie pisał że mam niedopracowane wypowiedzi) jak pięknie potrafisz sie wypowiadac :wink: :lol: Chłopczyk poszedł na profil Humanistyczny i już poete struga :? Jak chcesz ładnie mówic to lepiej idź na forum nie wiem Samoobrony może tam na to pójdą ale nie tu !! Na tym forum rozmawia sie głownie o footballu o którym ty niemasz bladego pojęcia :!:
Axel Hammond pisze:Zostanę i będę bronił swoich przekonań. To będzie większy honor
zapisz sie do Zielonych albo zagraj w Medal of Honor :lol:

Wróć do „Anglia”