cytat z pewnej stronki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 02 mar 2007, 21:34
Mundialito

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 mar 2007, 21:57
Nie wypowiadałem się jeszcze jakoś bardzo na temat zmiany trenera w Realu. Powyżej przytoczony tekst jest fragmentem mojej wypowiedzi na jednej ze stron Realu (minimalnie zmodyfikowany). Skoro już wątek Schustera niedawno tu był stwierdziłem, że wklejęSchuster trenerem ofensywnym? Przecież Getafe brew temu co sądzą niektórzy również jest nastawione (jak już pisał Jarzinho) na przede wszystkim nie stracić. W innym wypadku nie mieliby szans być tu gdzie są w tym momencie. Z resztą czy to ósme miejsce na chwilę obecnąś to taka super pozycja? Getafe nie jest zespołem mogącym niszczyć rywali nacierając bezustannie na bramkę. Nie jest i jak ktoś tego nie widzi to wymiękam. Wystarczy popatrzeć na tabelę: Getafe ma bilans bramkowy 21-16 w 24 meczach. Najmniej straconych w lidze i równocześnie trzecia najmniejsza ilość bramek zdobytych! Jeśli to są statystyki drużyny ofensywnej to nie mam pytań. W czym Schuster jest zatem lepszy od Capello? Chyba tylko w tym, że on jeszcze nie pracował na Santiago Bernabeu i nie dał poznać kibicom w Polsce, że on również preferuje taki styl jaki preferuje, a nie taki jaki co niektórzy mu przypisują, czym samym wywołują śmiech i politowanie tych, którzy wiedzą coś więcej na temat Getafe Niemca. A zapomniałbym. Schuster ma jeszcze jedną zaletę nad Fabio. Szkoda, że też tylko zdaniem niedoinformowanych. Jest sprawdzony W La Liga. Czyż tak? Jak ktoś uważa, że on jest lepiej sprawdzony na hiszpańskich boiskach niż Capello, który dawno bo dawno, ale osiągał sukcesy z Realem to również wymiękam! Porównywać osiągnięc obydwu panów nawet nie ma sensu, porównywać doświadczenia również nie ma sensu. Jeśli ambicja (leżaca tylko w domysłach) ma być zaletą Bernda nad Fabio i jednocześnie ma być czynnikiem decydującym o być albo nie być trenerem Realu...odpadam z dyskusji.Teraz powiedzcie, co ma dać zmiana Capello na Schustera? Ja się nię orientuję w tej sprawie. Na prawdę nie wiem, co za tym przemawia. Jeśli tylko to, że Real gra teraz "brzydko" to jest to argument, że tak się wyraże "z dupy"! Bo za Schustera nic się pod tym względem nie zmieni.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 mar 2007, 11:46
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2007, 12:35
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 mar 2007, 12:46
Myślę że na dzień dzisiejszy skład nie jest raczej probelmem bo mamy naprawdę dużo graczy o wielkim potencjale ale nie pokazują tego w meczach. IMO problem tkwi właśnie w tym że nie ma nikogo kto by miał z nimi dobry kontakt i pokazał im że grając z takimi przeciwnikami jak Levante można się nieźle bawićRealFan pisze:Za swojej kadencji miał taki skład, że musiał "tylko" wskazać graczom odpowiednią drogę, as oni robili co chcieli.
Wydaję mi się że ta "magia" Del Bosque polega na tym że ten gość znał każdego zawodnika. Nieraz pojawiał się na meczach rezerw i nie bał się wprowadzać obiecujących wychowanków do pierwszego składu (wystarczy sobie przypomnieć Portillo).RealFan pisze:Magia Del Bosque wciąż działa na kibiców Realu
Zajebiście. Jak z takim nastawieniem wyjdą piłkarze na ten tydzień to ['] Jak dla mnie zawsze powinno się grać o najwyższe cele. Tym bardziej że "impossible is nothing"RealFan pisze:Zwycięstwo i remis w lidze + remis w CL i byłbym bardzo szczęśliwy
Czyżbyś głosował na PiS?RealFan pisze:Dlaczego? Bo prawie zawsze stawałem po stronie trenera i nie lubię zbyt częstych i gwałtowbych zmian
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2007, 12:56
Nastawienie jak nastawienie. Nigdy się nie gra na remis bo łatwo jest się przejechać, ale właśnie 4 punkty w lidze + awans w CL (nawet po 0:0) byłby dla mnie satysfakcjonujący, a nawet więcej niż satysfakcjonujący. Bo patrząc realnie to ten tydzień nie maluje się różowobrylancik pisze:Zajebiście. Jak z takim nastawieniem wyjdą piłkarze na ten tydzień to ['] Jak dla mnie zawsze powinno się grać o najwyższe cele. Tym bardziej że "impossible is nothing"
Na nikogo nie głosowałem bo jeszcze nie było mi wolnobrylancik pisze:Czyżbyś głosował na PiS?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2007, 19:30
Kod: Zaznacz cały
Goalkeepers: Casillas, Diego López
Defenders: Roberto Carlos, Raúl Bravo, Pavón, Helguera, Mejía, Sergio Ramos, Míchel Salgado, Marcelo, Torres
Midfielders:: Beckham, Gago, De la Red, Robinho, Reyes,
Forwards: Cassano, Higuaín, Van NistelrooyKluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 mar 2007, 19:48
RealFan pisze:Z plotek transferowych można dodać, że niewykluczone jest odejście Robinho z Realu jeszcze w tym sezonie. Jak poinformował agent zawodnika chodzi o wypożyczenie do jednego z trzech klubów Brazylijskich. Robinho miałby do końca sezonu grać w swojej ojczyźnie po czym, w sierpniu powróciłby do Madrytu. Prawdopodobnie wtedy podjęta zostałaby ostateczna decyzja o przyszłości "nowego Pele".
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 mar 2007, 20:45
jakim kandydatem do spadku? czyżbysmy grali z Gladbach z nie z Herthą?brylancik pisze:Swoją drogą Bayern pokazał dzisiaj pazurki z kandydatem do spadku w Bundeslidze
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2007, 21:06
To jak to w końcu jest z zainteresowaniem jego osobą ze strony Bayernu. Niby on sam wyrażał chęci, a ta reakcja w Monachium była taka sobie. Niby są także inni kandydaci i to nawet mający większe szanse niż Schuster? Jak to teraz wygląda bo przestałem śledzić sprawę po tej pierwszej mało przekonywującej reakcji władz Bayernu. Jak z resztą pisałem, Schuster na pewno nie przekonuje mnie co do stylu gry i jeśli ktoś oczekuje, że pod jego wodzą Real nagle zacząłby grac finezyjnie i do przodu to zapewne bardzo się może rozczarowaćAkarin pisze:A co do Schustera to on będzie trenował Bayern (jeśli Generał odejdzie )
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 mar 2007, 21:15
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 mar 2007, 14:40
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 14:53
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 04 mar 2007, 17:33
Trafione porownanie rkoeman Szpoko.
Mundialito

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 04 mar 2007, 17:40
hehe...nie zrozumiales przeslania OlsonaMundialito pisze:olsonTrafione porownanie rkoeman Szpoko.
chłopcze, gratuluje zrozumienia postu rkoemana
Gomez
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio