Juz kiedys zwracalem uwage na Twoja umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, zapewniales, ze potrafisz, a jednak klamales. Przeczytaj jeszcze raz do czego odnioslem przypomnienie akcji z Carlosem z zeszlorocznego GD a pozniej pomysl, nawet dwa razy, i przeczytaj co napisales. Trzymam kciuki.rkoeman pisze:pokaz mi moment w ktorym ludo powiedzial cos do sedziego i pokaz jaki mialo to zwiazek z zeszlorocznym gd
rkoeman pisze:ps3 - 2 czy 3 wp beda? tez jestem ciekaw co pokaze kj. mozna jechac po innej stronie a jak ja bym pojechal np o rm.pl bylby wp
Strona o ktorej wspomniales akurat wzubudza we mnie takie uczucia, jak Twoje zdanie - czyli srednio malo istotne. No ale Ty oczywiscie wiesz lepiej. Swoje twierdzenie opierasz na wlasnym widzimisie czy masz jakies konkretne argumenty na poparcie swej tezy? Typu - takie wypadki z przeszlosci, jakies przyklady itd. Bo chyba to nie wynik Twojgo oburzenia, ze ktos raczyl zwrocic uwage na to co wypisujecie na przystani prawdy, prawdy i tylko prawdy doprawionej obiektywizmem?
Ogolnie Twoja wypowiedz moge podsumowac tak:
rkoeman pisze:zenada dzieciaku
Z tym, ze ja jestem mlodszy od Ciebie i milo mi ze odmladzasz mnie jeszcze bardziej. W Twoim wieku wystepowanie dziecinnych zachowan moze zaczac zastanawiac.
Frustu, frustu