FC Barcelona - FC Liverpool (21.02.2007)

llcooljay
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: llcooljay » 07 mar 2007, 2:54

Krzysztof Jarzyna pisze:On wraca po kazdym dobrym kopnieciu pilki, nie wiedziales o tym?
no i wlasnie w tym rzecz. moze grac caly mecz totalne dno, moze miec dziesiatki strat w meczu, zaliczy jedna asyste pietka, czy strzeli przypadkowego gola raz na 3-4 mecze i jest bogiem, slowa nie mozna powiedziwec zlego bo od raz ze sam wygrywa mecze, no faktycznie raz na jakis czas strzeli decydujaca bramke czy zaliczy asyste, ale inni tez to robia. nie majac przy tym kilkunastu nieudanych dryblingow i ponad 20 strat. nikt mi nie wmowi ze gra w tym sezonie dobrze. a to ze wciagnal brzuch nie znaczy ze go nie ma. co innego zdjecia pozowane a co innego niepozowane.

ogolnie nie bylo tak zle jakby to wygladalo, troche dziur w obronie i brak decydujacego podania. ale wylaczajac to bylo spoko, deco dobrze xavi dobrze, messi tez ok. wygralismy nie? valdes dal dupy, ale to indywidualny blad, poza tym sissoko jeszcze bardziej dal dupy. liverpool zadziwil mnie tym ganianiem przez caly mecz za pilka po calym boisku, trzeba im zrobic kontrole dopingowe. swoja droga nie wyobrazam sobie tak biegajacego ronaldinho, chyba by padl na murawe po 30 minutach. pewnie sam nie mogl wyjsc z podziwu.
moze jak sie skupia na lidze to jakos to pojdzie, wrocili po kontuzjach, zambro sie odnalazl juz w hiszpanii, rijkaard juz chyba sie nauczyl ze thuram lepszy od marqueza w tym sezonie. ronaldinho wreszcie uslyszal ze eto'o uwaza go za lenia i obiboka i moze sie wezmie do pracy. xavi odnalazl forme, deco po staremu. valdes juz teraz chyba definitywnie wykorzystal limit bledow ;]
szkoda lm, bo mialo byc zwyciestwo. mowi sie trudno gra sie dalej.

mam nadzieje ze real odpadnie, ciesze sie ze inter odpadl, niech wiedza ze serie a ssie. a jutro zostanie udowodnione ze premiership jest best.

najlepszy pilkarz wedlug mnie totti gra dalej z roma po wyeliminowaniu faworyta do tryumfu i strzela bramke... gdzie ronaldinho?

Wróć do „Puchary Europejskie”