Inter - Valencia 21 II 2007

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks » 07 mar 2007, 15:12

DarkSnake pisze:Trudno, bylismy lepsi ale odpadlismy. Valencia szczegolnie w 1 starciu wykorzystala limit szczescia chyba na rok. Przynajmniej po meczu uciekali. Ten strus pedzi wiatr to Navarro? Cos tam zrobil zlego ze tak go gonili. Moze chcial cos sie odbic za to jak w pamietnym 1-5 go Adriano zjechal, ta siata Laughing Fartem przeszli niech sie ciesza, chociaz raz im sie z nami udalo

Diamen23 pisze:fatalnie to wygląda , jestem ciekaw co to za ciulik przybiegł z ławki Valencii żeby się pobić Rolling Eyes
UltraInter pisze:Toldo jaki majstersztyk...w stylu w jakim on wpadł do szatni...no magia Smile fani jude wyszli z ukrycia...bo oni chyba dzisiaj swój mecz w 1/8 rozgrywają nie Question Przypomnijcie mi bo mogę się mylić...

UltraInter pisze:Zaraz zaraz spoko Burdisso sapał do tego jakiegoś szmaciaża ale pokaż ze go uderzył...podbiegł do niego a on zaczął argentyńczyka kopać Shocked spoko dalej podbiegł jakiś przygłup wyciął mu tube i myśli że jest fajnie. Maxwell sponiewierany...ciekawe co było w szatni...co do kar...podobno będą zawieszenia drużyn

Czytam wasze opinie i chyba pozostawie je bez komentarza....Ja jakis rok temu za "hehe" dostalem bana na miesiac ale teraz widze ze mozna szalec :!:

Jestem fanem VCF ale nie pochwalam tego co zrobil Navarro. Szczerze to reszta teamu z Mestalla zajela sie rozbrajaniem i zaprowadzaniem spokoju. A Burdisso jest tak ambitny ze nie mogl pogodzic sie z przegrana :twisted: Niech moze lepiej zajmie sie graniem w pilke bo to mu chyba nie
wychodzi za dobrze. To samo do Navarro. A najlepiej niech wyrzuca go z Mestalla. Nic nie dadza osobiste przeprosiny jakie ma zlozyc Burdisso... Carboni juz podobno ich umowil. Reszty nie bede komentowal bo jak widze to co stalo sie wczoraj to mi sie ***** chce...
Mam nadzieje ze kary beda surowe. Naucza niektorych rozumu.

Prosze was nie napinajcie sie bo temat zaczyna siegac dna..

Wróć do „Puchary Europejskie”