CAsillias; Salgado, Ramos, Helguera, Towers; Diarra, Gago, Guti; Raul, Higuaín and Van Nistelrooy.
brylancik
kłóciłbym sie, ale nie ważnebrylancik pisze:Zmiana trenera w tym momencie była by chyba najgorszą rzeczą jaka może się nam przydarzyć
brylancik pisze:Prawda jest taka że nawet najlepszy trener ni jest w stanie po tygodniu treningów zmienić oblicze drużyny
jest w stanie, uwierz mi
brylancik pisze:i że będziesz kibicował Barcy w GD
gdzie ja tak powiedziałem ze bede kibicował Barcelonie
powiedziałęm ze porażka Realu w tym meczu duzynie Królewskich w ogólnym rozrachunku wyjść mozę na dobre np w kwestii miejsca jakie zajmiemy pod koniec sezonu
nigdzie nie napisałem ze bede kibicował Barceloniebrylancik pisze:Swoją drogą jesteś chyba ewenementem w skali światowej, bo szczerze mówiąc nie wyobrażałem sobie nigdy wcześniej osoby która uwarza się za kibica Realu i w GD chce żeby wygrała Barcelona.
widze nie jesteśw stanie wyjść poza myślenie o GD jako czymś ogromnie wielkim dla całego seoznu Realu - ok jasne to ważny mecz ale nie najważniejszy dla całego seozonu mozemy wygrać a potem i tak przegrać mistrzostwo
to mecz ważny głównie psychologicznie
ale nawet przegrywając go ,dokonując kilku zmian w naszych szeregach mozemy potem wygrać mistrza
wiele razy wyjezadzalimsym pokonani z Camp Nou a i tak mieliśmy na koniec mistrzostwo w kieszeni
jeśli ma sie poprawić cos w naszej ekipie to wg. mnie moze to sie odbyć nawet kosztem GD
na magrinesie jestem ogoromnie srustrowany odpadnięciem z LM
i GD mnie dzis mało interesuje....