El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 10 mar 2007, 20:48

na początek skląd Realu w którym nie ma Robinho

CAsillias; Salgado, Ramos, Helguera, Towers; Diarra, Gago, Guti; Raul, Higuaín and Van Nistelrooy.

brylancik
brylancik pisze:Zmiana trenera w tym momencie była by chyba najgorszą rzeczą jaka może się nam przydarzyć
kłóciłbym sie, ale nie ważne

brylancik pisze:Prawda jest taka że nawet najlepszy trener ni jest w stanie po tygodniu treningów zmienić oblicze drużyny

jest w stanie, uwierz mi

brylancik pisze:i że będziesz kibicował Barcy w GD

gdzie ja tak powiedziałem ze bede kibicował Barcelonie :?:

powiedziałęm ze porażka Realu w tym meczu duzynie Królewskich w ogólnym rozrachunku wyjść mozę na dobre np w kwestii miejsca jakie zajmiemy pod koniec sezonu

brylancik pisze:Swoją drogą jesteś chyba ewenementem w skali światowej, bo szczerze mówiąc nie wyobrażałem sobie nigdy wcześniej osoby która uwarza się za kibica Realu i w GD chce żeby wygrała Barcelona.
nigdzie nie napisałem ze bede kibicował Barcelonie

widze nie jesteśw stanie wyjść poza myślenie o GD jako czymś ogromnie wielkim dla całego seoznu Realu - ok jasne to ważny mecz ale nie najważniejszy dla całego seozonu mozemy wygrać a potem i tak przegrać mistrzostwo

to mecz ważny głównie psychologicznie

ale nawet przegrywając go ,dokonując kilku zmian w naszych szeregach mozemy potem wygrać mistrza

wiele razy wyjezadzalimsym pokonani z Camp Nou a i tak mieliśmy na koniec mistrzostwo w kieszeni

jeśli ma sie poprawić cos w naszej ekipie to wg. mnie moze to sie odbyć nawet kosztem GD

na magrinesie jestem ogoromnie srustrowany odpadnięciem z LM :x
i GD mnie dzis mało interesuje....

Wróć do „Hiszpania”