Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 13 mar 2007, 22:04

bellus pisze:PZU przegrało z Resovią 0-3 we własnej hali. Jestem całkowicie w szoku. Czego jak czego, ale tego się nie spodziewałem, to już bardziej wierzyłem w ewentualną przegraną Skry u siebie z Delectą w sobote. Resovia przegrywała ostatnio, Olsztyn wygrywał. Własna hala, chęc rewanżu. Niby wszystko przeciwko ASSECO, a jednak. No, ale to jednak sport. Może Gwardia nie stoi na straconej pozycji w środę (nestępną) i pokaże coś z Olsztynem - będe na tym meczy na 99% (kosztem zajęć na uczelnii, więc nie uśmiecha mi się żeby były 3 sety i w żadnym emocji).

To jest dla mnie duuża niespodzianka - Resovia raczej w dolinie, a PZU wydawać by się mogło, wracało do formy z początku sezonu.Muszę przyznać, że Resovia to potrafi sobie poradzić z wielką czwórką, a w ogóle wyjazdy tam, to chyba ich domeny.Bellus, o której mecz i w jakiej cenie jest bilecik ? W zasadzie nie powinien, ale wybrałbym się na ten meczyk.

Chyba argumemty Yukasza mnie przekonały, pamiętam te czasy gdy Śląsk był jechany w całej Polsce.Co do młodych zawodników, to może wprowadziłbym ten draft, naprawdę mogłoby być ciekawie, jednak zdecydowanie SMS musi się jeszcze też rozwinąć, bo jak się nie mylę w roczniku 88 jest tam 2 czy 3 graczy.Nie wiele więcej w starszych.

Wróć do „Inne sporty”