Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 19 mar 2007, 14:08

JP pisze:Podczas dzisiejszego studia przedmeczowego na kanale Sky Sport, Ciro Ferrara ujawnił, że pomocnik Empoli, Sergio Bernardo Almiron w przyszłym sezonie będzie grał w barwach Juve. Według szefa sektora młodzieżowego, Juventus już sfinalizował transakcję.

Almiron jest Argentyńczykiem, ma 27 lat, mierzy 180 cm wzrostu i waży 76 kg. W obecnym sezonie w 22 spotkaniach strzelił cztery gole.
Czyżby Juventus „wybawił” nas od tego fantasisty? Oby :D

Muszę przyznać, że jestem lekko zszokowany dorobkiem bramkowym Zlatana w tym sezonie. Jeszcze jedna bramka i wyrówna swój rekordowy dorobek z pierwszego sezonu w Juve. Walczyć o koronę króla strzelców będzie raczej ciężko, bo Totti czy Toni też grają w tym sezonie bardzo równo, ale szansa na pewno jest.

Adriano zaliczył co prawda wczoraj dwie asysty, ale on musiałby w końcówce tego sezonu na prawdę mnie zachwycić i nastrzelać sporo bramek, abym zmienił zdanie na jego temat i nie chciał wywalenia go. Szanse już pewnie dostanie w najbliższej kolejce z Parmą, bo Ibra będzie zawieszony za kartki. Mam nadzieję, że Mancini da trochę pograć Recobie w ostatnich meczach sezonu, bo wygląda na to, że rzeczywiście w lecie pożegnamy się z Chińczykiem.

Wróć do „Włochy”