Co Was w kobietach najbardziej ekscytuje? - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 sty 2005, 16:12

Chlopaczek pisze:Zgadzam sie Zawdi ze pachnaca szczegolnie mloda cipcia jest super.Mniam mniam i tyle.Jednak nie uzywaj tutaj "twardych" przeklenstw "miekkich" przeklenstw ani slow ktore modzi moga uznac za przeklenstwa.Inaczej wp jak w banku.
Zreszta sam dostane zaraz wp za tego posta ale nie moglem uzyc inne slowa bo by bylo nieadekwatne(szparka-jak to brzmi to dopiero jest obrazliwe okreslenie tego slicznego rejonu kobiecego ciala :lol: )
Wp za to

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 sty 2005, 16:49

Za co i zeby to bylo dobre uzasadnienie?Za cipcie?
Za slownikiem:
1. pot. pieszcz. kura, zwłaszcza młoda, nieduża

2. posp. pieszczotliwie o kobiecie, zwłaszcza drobnej, niskiej

3. posp. żeński organ płciowy

Dzieki ze napisales mi prywatnie ze to za przeklenstwo ale jak widzisz nawet slownik nie podaje zeby to bylo przeklenstwo.

Kolejne niesluszne ostrzezenie dla mnie a potem mowia ze sie czepiam modow.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 sty 2005, 16:54

zawdi pisze:wiekszosc piszacych tu na forum to dzieci 12-15 lat (wiekszosc nie calosc), wiec chyba ich jeszcze nic nie "ekscytuje", a jezeli nawet to nie maja pojecia o czym mowia. a jezeli chodzi o mnie to podnieca mnie pachnaca, smaczna, zgrabna, ogolona cipka. :lol: :lol:

za to wp, bez przesady :( dobrze po prostu powiedziane :D 8)

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 sty 2005, 19:30

Słowa szparka, no nie musi być ktoś specjalnie inteligentny i zbyt dużo ruszać głową, ze by siędomyslec o coc chodzi są na to inne określenia.

I napisałeś " szczegolnie mloda cipcia jest super.Mniam mniam i" chyba nie chodziło Ci o kurę. bo jesli o kurę chodziło to niezbyt dobrze świadczy o Tobie

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 sty 2005, 19:36

Napisalem ze nie uzyje szparka bo jest nieadekwatne i moim zdaniem obrazliwe.Chyba nie powiesz ze szparka to wulgaryzm?A dalem definicje ze slownika zeby pokazac ze slowo cipka to tez nie wulgaryzm czyli ze wp mi sie nie nalezalo.
Dajcie zyc.Wszystkie slowa ktore maja chodzby minimalne zabarwienie erotyczne albo szydercze nie mowiac o obrazliwym podciagacie (w sumie lepiej podciagac niz obciagac) pod lamanie regulaminu.To normalne jest?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”