Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3330

Post autor: Chlopaczek » 21 mar 2007, 19:28

Nad czym sie tutaj rozwodzic Bellus?
Jezeli homoseksualisci nie naklaniaja nikogo do zmiany swojej orientacji i "zasilenia ich szeregow" to o jakiej propagandzie mu tutaj mowimy?
Czy przejscie parady rownosci przez rynek moze kogos sklonic do bycia homoseksualista?Czy bronienie sie przed durnotami wypowiadanymi przez luzdzi skrajnie nietoleranycjnych ze ze srodowisko homoseksualnych wywodza sie pedofile przyczyni sie do tego ze heteroseksualista nagle zapragnie dzielic loze z osobnikiem tej samej plci?Czy znasz chociaz jedna osobe ktora pod wplywem tej "propagandy homoseksualnej" zaczela rozwazac czy tak naprawde ona moze jednak nie jest homo?Odpowiedz sobie na te proste pytania.
Propagande mamy w przypadku tak zwanych "wartosci chrzescijanskich" poniewaz jest mowa ze tylko one sa dobre jedyne i wlasciwe a wszystko inne jest zlem i wynaturzeniem.Srodowiska homoseksualne nie uciekaja sie do stwierdzen ze kto nie jest homoseksualista ten jest niezrownowazony chory albo nienormalny.
Oni zaznaczaja swoja obecnosc w spoleczenstwie.Swoja bytnosc.Maja do tego pelne prawo.Maja moje pelne popracie.
Nie daja sie zawinac pod dywan jak jakis nikomu niepotrzebny brud.

Forza homoseksualisci.Ja juz prawie poddalem sie tej propagandzie.Dziewczyny sa do kitu.Komu potrzebne piersi skoro mozna miec ciepla parowke i gladzic owlosiony tors?Uwazajcie na mnie na zlocie chlopaki.Hi hi hi.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”