Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 25 mar 2007, 10:58
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 mar 2007, 11:33
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 25 mar 2007, 11:40

no naprawde tenis to wchlania mi po kilka godzin nie wiem jakich ty tam statystyk siie doszukujesz ale mi to nie zajmuje wiecej niz 10min....Barça_Hincha pisze:akbym miał analizować każdy mecz, który stawiam to bym spędził nad tym całe popołudnie Wink A zwłaszcza mecze tenisa
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 mar 2007, 12:35
fieldy pisze:Barça_Hincha
tez móglbyś czasem uzasadić swój wybór
celowo wyboldowałem 'czasem' w moim poście.Barça_Hincha pisze:Jakbym miał analizować każdy mecz

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 mar 2007, 16:35
Sosnowiec - Lomza 1-2cloner pisze:Darkman1948 - nie zgadzam sie z Twoimi typami z 2 ligi polskiej.
Sam gram Sosnowiec-Lomza X2. A Opole-Chorzow X
Lomzanie sie wzmocnili, potrafili wygrac na wiosne z Polonia Bytom i Slaskiem Wroclaw, ktory zrobil ogromne zakupy. Poza tym oni doskonale wiedza jak sie wygrywa na wyjezdzie, gdyz cala runde jesienna grali na wyjezdzie![]()
Remis Odry z Ruchem troche malo realny, gdyz gospodarze maja slaby sklad, ale ... mecz pokazywany jest w TV, i to powinno ich zdopingowac dodatkowo. Zreszta meczyk z Ruchem, na trybunach powinno byc glosno, dodatkowy atut dla gospodarzy. I na koniec seria Ruchu bez remisu, jesli dobrze pamietam - to trwa juz 11 kolejekKiedys musi sie skonczyc
![]()
Pozdro !
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 mar 2007, 17:33
rozumie, ze to przez wzglad na slabe wyniki przeciwnikow, ale czy tak bedziefieldy pisze:Turcja - Norwegia 1 2,00
Serbia - Portugalia 2 2,35
hiszpania tam poleglafieldy pisze:Pólnocna Irlandia - Szwecja 2 1,55
Holandia jest slabiutkafieldy pisze:Słowenia - Holandia 2 1,55
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 mar 2007, 17:41
to jest pewne, ze będą grać na 110%, ale Portugalia ma Ronaldo i Quaresme, obaj w znakomitej dyspozycji. Zreszta Portugalia na pewno chce jak najszybciej wyjśc na pierwsze miejsce w grupie - takiej klasy zespół nie zlekceważy rywala. A Serbia może być w dalszym ciagu w szokuczeher pisze:Serbia bedzie chciala sie zrehabilitowac za wpadke,
czeher pisze:Holandia jest slabiutka
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 mar 2007, 17:46
wynik z Grecją robi wrażenie, ale zobaczcie sobie jak grał Nikopoidis, tragedia, dwa strzaly w środek bramki (na poziomie głowy Kaczyńskiego) a on się kładzie na glebę i [']. Jak tak możnafieldy pisze:Turcji własnie nie jestem pewien do końca
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 mar 2007, 17:50
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 mar 2007, 17:54
NIemcy mają dobry stosunek w meczach z nimifieldy pisze:Dania ma Bendtnera
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 25 mar 2007, 18:41
ojj racja racja ... wczoraj tylko holandia zawaliła a dobry kurs był AKO 10 szkoda szkoda do prawdy tym bardziej że zapożyczyłem sobie twój typ Lichtenstein-Irl.Płn 1X do przerwy i wszystko ładnie weszło z innymi eczami a tu Holandia tak zawiodła...czeher pisze:Holandia jest slabiutka Laughing
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 25 mar 2007, 20:17
Barça_Hincha pisze:Monnesota - Los Angeles 1
Nalbandian - Spadea 1
Safarova - Loit 1
Robredo - Kim 1
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 mar 2007, 20:57

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 26 mar 2007, 15:29
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 mar 2007, 15:38