Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 28 mar 2007, 18:36

Manumef pisze:Bardsley
Mnie osobiscie on nigdy nie przekonywał :roll: Jest szybki, waleczny i robi dużo wzlizgow ale na moje oko ma: bardzo słabe dosrodkowanie, brakuje mu luzu w grze tylko wszystki robi z "gorąca głową", ciągu na bramke jegiego wymaga się od bocznego obroncy tez nie posiada. Solidny ale w chwili obecnej za słaby na United :) może sie myle ale teraz tak to odczuwam...
Pique zagrał chyba jeden mecz na prawej w United ale nie oszukujmy się bo to jest typowy środkowy obronca taka samo z Evansem nigdy z nich się nie zrobi klasowych skrzydłowych obronców :roll: Mamy świetnych młodych defensorów tylko ta prawa strona kuleje i zadnego godnego następcy nie widać

Manumef pisze:czyt. Darren Bent or Leroy Lita)?
Nie wiem po co nam napastnik chyba ze odejdzie Smudge bo Rossi na wypozyczenie isc pewnie nie chce, Ole jeszcze pogra Roo i Saha nie do ruszeniea ze Smithem mamy 5 napastników wiec...
Manumef pisze:A w zimie to jeszcze skrzydłowy by się przydał jakis młody
Lee Martin zasługuje na szanse już ma 20 lat i czas na niego. Dziwie się że Richardson u Fergusona wchodził do drużyny tak młodo i mial wielki kredyt zaufania :roll: inni tez zasługują :!:

Wróć do „Anglia”