Za to dostajesz kolejne WP , a np. myslisz ze kotośnie zromuemie o co chodziło Ci w wyrażeniu " obraziles mnie, za co sam powinienes dostac wp(ierd)......."zawdi pisze:nie mam zamiaru chowac glowy w piasek
obraziles mnie, za co sam powinienes dostac wp(ierd).......
"kompletny debilizm" - albo jakis niekumaty jestes albo zero poczucia humoru
szczerze powiedziawszy to (za przeproszeniem) sram na te wp, chodzi mi oto ze trzy, jedno po wyjasnieniu bym zrozumial (np. takim ze autor tematu sobie czegos takiego nie zyczyl, o.k.). mam gdzies te 3 wp, a nawet 13 i 23, zawsze moge zalozyc inny nick np.zawdii. walcze tylko w slusznej sprawie.
pozdro jesusi wy juz tacy nie samotni jezdzcy (bez glow)
![]()
a i jeszcze jedno z niecierpliwoscia oczekuje na nastepne wp. dzieki chlopaki
zawdi pisze: dostalem wp od pippena, ok, ale za to ze uznalem czesc moderatorow za mniej inteligetnych. hmmmm....
jak tak sie zastanowic to wszyscy nie moga byc rownie inteligetni, niektorzy bardziej niektorzy mniej.
a jak bym napisal ze niektorzy pilkarze sa slabsi od innych - czy ich obrazam???
Jeżeli piszesz, ze ktoś jest mnie inteligentny to ni masz na myśli że jest ktoś słabszy tylko uważasz go za "bardziej głupiego".
Np. słowo mnie inteligentny nie równa sie słowu, mniej domyślny czy mnie kreatywny.
Pozdrawiam