Fishbone pisze:Pewnie jak grał i strzelał bramki dla Korony to był dla was wszystkim, cały czas opisy na GG Piechan King itd. ale oczywiście Kiełbasa odszedł i szukacie pretekstu, że pieniądze itd. Grzegorz Piechna zrobił dla Korony więcej niż Ty dla swojego klubu mimo, że z nim się rodzisz i z nim umierasz ale widać jak wspominasz legedę klubu. Założę się, że gdybyś powiedział to w szeregu kibiców Korony, to masz pewny nokaut i pogonienie z szeregów
Trudno się nie zgodzić z forumowiczem Fishbone, chociaż nie sympatyzuje on z Koroną.
Rangiz nie pierwszy raz ciężko czyta mi się twoje posty. Nie dlatego, że mam problemy z czytaniem (pozdrawiam clonera), ale dlatego, że piszesz dosyć dziwne rzeczy. Grzesiek zrobił dla klubu naprawdę wiele i nie spotkałem jeszcze osoby w Kielcach, która podważałaby jego zasługi. Twierdzisz, że posiadał on małe umiejętności. Chciałbym żeby każdy piłkarz w Polsce posiadał tak mierne umiejętności, aby zostać królem strzelców naszej ekstraklasy.
Kończe ten wątek.
Dzisiaj przegraliśmy z Lechem 3:2. Meczu nie widziałem, ale słuchałem transmisji w kieleckim radiu, więc jestem poniekąd usprawiedliwiony.
Lech Poznań 3-2 Korona Kielce
Przemysław Pitry 50, Marcin Zając 70, Zlatko Tanevski 72 - Grzegorz Wojtkowiak 42 (s), Hermes 61 (k)