LM: AS Roma - Manchester United 04.04.2007 - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8772
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 kwie 2007, 22:49

Po tym co dzisiaj zobaczylem w pierwszych 35 minutach gry stwierdzilem, ze Roma awansuje dalej. Po 90 minutach stwierdzam, ze troszke sie stan wyrownal, gdyz udalo sie diablom strzelic gola. Ale i tak moim zdaniem wieksze szanse na gre w polfinale maja Rzymianie. Grali dzisiaj naprawde dobry mecz. :ok: Oby tak za tydzien.

FORZA CALCIO :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2007, 22:49

BaSSu pisze:Strzałów w kosmos, bo w bramke nie celowali.
9 razy celnie uderzała Roma - ManU tylko 4 razy.
Roma wygrała zasłuzenie. ManU dziś nie pokazało tego co pokazuje w lidze.
Roma powinna była wygrać jeszcze wyżej. Dobrze, że nie zremisowali, bo ManU byłoby bliżej awansu - a to nie byłoby sprawiedliwe.

Strzałów w kosmos, bo w bramke nie celowali.
celowiali, no i im się opłaciło, bo jakby nie było - wygrali mecz.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 kwie 2007, 22:53

9 razy celnie uderzała Roma - ManU tylko 4 razy.
Roma wygrała zasłuzenie. ManU dziś nie pokazało tego co pokazuje w lidze.
Roma powinna była wygrać jeszcze wyżej. Dobrze, że nie zremisowali, bo ManU byłoby bliżej awansu - a to nie byłoby sprawiedliwe.

Chciałbym zobaczyc ilość celnych strzałów Romy gdyby nie mieli jednego zawodnika. Nie mówię że ManU zagrało bardzo dobrze ale bez przesady, widać było że Rzymianie grali w przewadze a Czerwone Diabły nadrabiały szybkością i kontrami.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 04 kwie 2007, 22:54

Bassu pisze:Strzałów w kosmos, bo w bramke nie celowali.
Noooo... Ronaldo ladnie na gwiazdy polował

Bassu pisze:. Rzeź niewiniątek coraz bliżej
a co? mama z pracy wraca?
9 razy celnie uderzała Roma - ManU tylko 4 razy
a nie celne?

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 04 kwie 2007, 22:55

No jasne, to nasza wina, że Scholes zachował się jak frajer i graliśmy w przewadze.

Po prostu mecz nam wyszedł, atakowaliśmy, oddawaliśmy dużo strzałów (prosze mi nie wmawiac ze w kosmos :roll: ) i powinniscie sie cieszyc ze nie dostaliscie wyzej.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 kwie 2007, 22:55

fieldy pisze:ManU dziś nie pokazało tego co pokazuje w lidze.

Dziś, oni od 2 maja problem z pokazaniem czegoś ciekawego w LM. Po takich spotkaniach jak graja od dwoch sezonów, to az strach stawiac ich w gronie faworytów.
Szkoda, że Roma ma taka mała zaliczkę. Wystarczy jedna bramka i moze być po zawodach. Choć z innej strony kto ją strzeli Smith, Ronaldo, Ole, Saha czy Rooney. Mogli spokojnie narzucić wyższy pressing i lepsze tempo, a było by lepiej. Pamietając wynik z Lyonu, to ja jako faworyta stawiam na Romę.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2007, 23:00

Tomachos pisze:a nie celne?
26-9 chyba, ale mogłem źle zapamiętać

BaSSu pisze:Chciałbym zobaczyc ilość celnych strzałów Romy gdyby nie mieli jednego zawodnika. Nie mówię że ManU zagrało bardzo dobrze ale bez przesady, widać było że Rzymianie grali w przewadze a Czerwone Diabły nadrabiały szybkością i kontrami.
starczy ! aaaa - jakie argumenty, zaraz tu umre.
No widać było, ze grali w przewadze. Zgadza sie - ale kto kazał Scholesowi faulować ?? Nikt, sami sa sobie winni. ManU było dziś o klase gorsze [jak nie o 2] i kibice tego klubu powinni być szczęśliwi, ze mają bramkę na wyjeździe. No i na tym koniec dobrych wiadomosci.
Jarzinho pisze:Dziś, oni od 2 maja problem z pokazaniem czegoś ciekawego w LM.
no dziś - dobrze napisałem, nie przejęzyczyłem się. Dziś ManU nic nie pokazało ciekawego.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2007, 23:01 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 kwie 2007, 23:00

Tomachos pisze:Noooo... Ronaldo ladnie na gwiazdy polował

Oj malutko w tej Romie gwiazd :lol: a na niebie to nie widziałem żeby jakąś strącił. Za to Totti pare razy miał chęć zabic jakiegoś kibica.

Nie ale tatuś Alex szykuje Teksańską Masakre :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 kwie 2007, 23:01

Mecz ciekawy, ale pierwsze 30 minut nie zapowiadało tego. Najczęstszym widokiem w początkowym okresie meczu były niecelne podania. Mnóstwo takich strat z obu stron do czego nie jestem przyzwyczajony, ale potem było już lepiej. Totti świetnie pozbył się Scholesa i dzięki temu mecz stał się ciekawszy. Cristiano miał może ze dwie dobre akcje przy czym ta najważniejsza po której Ole zagrał do Rooney'a i padł gol. Poza tym Portugalczyk tylko dryblował bez efektu. Szkoda, że Roma nie wygrała wyżej bo zasługiwali na to. W rewanżu może być różnie.

BaSSu :roll: :angry2:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 kwie 2007, 23:02

Niedosyt,niedosyt,niedosyt... :?
Na dobra sprawę to moglibyśmy być dzisiaj świadkami pogromu.
Szkoda Romy, ale sami sobie są winni. Grali w przewadze przez 60' i nie do końca to wykorzystali.
Według mnie faworytem do awansu jest MU, chociaż jestem za Roma. :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 kwie 2007, 23:08

Wynik lepszy dla Man U niz ich gra. Roma zaslugiwala na to by wygrac wyzej. Stawiam na remis na Old Trafford i awans w rezultacie Romy. A dobrego meczu Manchesteru w Lidze Mistrzow to juz dawno nie widzialem, jak zreszta zauwazyl Jarzinho.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 kwie 2007, 23:09

O co wam chodzi? Nie napisałem że ManU dobrze zagrało. Ale nie rozumiem dlaczego nie wolno mi bronić tego klubu? Nie mówię też ze to wina romy ta czerwona kartka. A nikt jakoś nie czpia się tu odpowiedzi:

O ile się nie myle moge powiedzieć albo nawet byc pewnym ze w ManU będzie grać dużo lepiej i że Roma miała szczęscie. Nikt mi nie zabroni tego tu napisać bo to wolny kraj.

Gdyby Roma była taka dobra dzisiaj to wygrała by wyżej niż 2:1. Mieli więcej strzałów i pokazali się z dobrej strony ale wątpie czy są faworytem. Manchester zawsze u siebie wygrywa zwykle ważne mecze i nie odpusci szansy awansu.

Dawid_ASR
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 04 kwie 2007, 23:36

BaSSu pisze:Manchester zawsze u siebie wygrywa zwykle ważne mecze i nie odpusci szansy awansu.
Manchester zawsze wygrywa u siebie? Ciekawe...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 kwie 2007, 23:38

Biorac pod uwage nasza obrone z O'Shea na czele , dyspozycje dnia ( dało się już wywnioskowac w 2 minucie jak MU bedzie pogrywał) gre w 10 na trudnym terenie z mocną Roma to wynik nie jest zły :)

Jedynie co mnie zadowala to że MU już nie bedzie uważany za faworyta do awansu a sytuacje wyjsciowa mamy dobra bo wygrać u siebie 1:0 jest mozliwe. Niech się kazdy zachwyca Roma ja poczekam.... 8) Roma zagrała b.dobry mecz :!: Mam troche zastrzezen do gry Manchesteru ale to może jutro :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 kwie 2007, 0:03

roma nie zagrala dobrze. powinna wygrac wysoko i miec spokoj a przez dziwne spanie w drugiej polowie stracila gola z kontry

szkoda. bo kiku speckow z tv mialoby niezly zgryz po tym jak okazalo sie czym rozni sie gra z watford od gry z druzyna w ktorej graja pilkarze potrafiacy cos zrobic z pilka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”