A z wami to wiadomo co jest niecenzuralne a co nie jest?Przeciez wy sami to sobie ustalacie.Nawet jak w slowniku nie jest podane ze to przeklenstwto to wy i tak swoje.A kuzwa jest przeklenstwem?Moge sobie mowic kuzwa mac czy sypniecie mi ostrzezeniami az milo?A co do mojego slownictwa to na pewno pod wzgledem przeklenstw nie odbiega od przecietnej.Malo tego ja normalnie nie przeklinam (chodzi o twarde przeklenstwa) no chyba ze na GG ale to sie nie liczyTomusmc pisze:Napewno za to nie dostał bo osobiscie wykasowałem te posty ponieważ wystepuje jakis błąd i posty sie kopiują. A jesli dla Ciebie frajer nie jest wyzwiskiem to nie chciałbym poznać Twojego słownikaChlopaczek pisze:Ja Ci odpowiem Rebuzz.Pewnie masz za to te dwa nowe wp ze w temacie wrogowie i kumple na forum wystapil blad i wyslalo Twojego posta dwa razy.A mody za to daly ostrzezenia bo sadzily ze zrobiles to umyslnie (tzn nabiles)
A co do przeklenstw to jakim prawem mod sobie ustala ze pod slowem k**** jest brzydkie slowa a nie np kurde?Wspomnialem juz wczesniej ze dajecie wp za cos co ma male zabarwienie erotyczne albo moze kogos obrazac (panienka frajer ale mi obraza) do tego sami ustanawiacie co jest przeklenstwe albo obraza.Tak nie powinno byc ba tak nie moze byc.a pozatym jesli ktoś zakropkuje słowo kurde to raczej nie jest normalne bo to słowo nie jest nie cenzuralne...