Spec od cudownych awansow i cudownych utrzyman w lidze wrocil na stare smieci. Czyli Pogon sie utrzyma w lidze
Ciekawe co polski Bebeto zrobi z Brazylijczykami
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 mar 2007, 15:47
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 mar 2007, 16:12
cloner pisze:Ciekawe co polski Bebeto zrobi z Brazylijczykami
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 mar 2007, 16:38
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 mar 2007, 16:44
Gdzies ostatnio slyszalem, ze Ptak powiedzial, ze bedzie probowal do skutku. Nawet w drugiej lidzeJarzinho pisze:Pewnie na lepszy by wyszło Pogoni spasc z OE... Byc moze Ptak sprzedałby klub i zakonczył swoja probe podbicia Europy.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 mar 2007, 17:01
Faktycznie to info tvnowskie czyli nic nie warteKrzysztof Jarzyna pisze:Gdzies ostatnio slyszalem, ze Ptak powiedzial, ze bedzie probowal do skutku. Nawet w drugiej lidze Chociaz nie jestem pewny czy nie slyszalem tego na TVNie w magazynie OE, wiec to moze byc info tvnowskie
Tak masz racje on nie chciał osiagac celów sportowych i wzmacniac Pogon, on po prostu chcial na tej druzynie tylko i wylacznie zarobic. Czyli sprowadzic za darmoszke grajków z Brazylii a nastepnie sprzedac z zyskiem tylko kto od niego kupi ten badziewie. Przy okazji pewnie taniej zatrudniac przecietniaków z Brazylii niz dobrych zawodników z Polski a Ptak sie chwalił jak duzo go ta Pogon ksztujeKrzysztof Jarzyna pisze:Poza tym on nie chce podbijac Europy tylko zrobic biznes - wypromowac Brazylijczykow i sprzedac ich za wieksze pieniadze na Zachod.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 21 mar 2007, 19:36
To chyba tyle w kwestii „podboju Europy”.Czegoś tu nie rozumiem, panie prezesie. Z jednej strony mówi pan, że jest obok, że zarządzanie Pogonią pana nie interesuje, a z drugiej strony cały czas mamy kierunek brazylijski. Jest to jak wiadomo pana konik, ciągle sprowadzani są nowi zawodnicy z tego kraju. Jak to jest?
– Na pewno są tu ważne względy ekonomiczne, ale nie tylko. Ludzie, którzy zetknęli się z brazylijską piłką, na pewno wierzą, że można zbudować drużynę z tych zawodników. Ja bardzo w to wierzę, ale oczywiście już nie poprzez Pogoń. Dlatego otworzyłem tutaj wspólnie z synem szkołę piłkarską przygotowującą do gry w Europie. I z tego korzysta w tej chwili Pogoń Szczecin.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 kwie 2007, 15:34
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 06 kwie 2007, 20:36
bragiel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 kwie 2007, 21:05
bragiel pisze:Czy to nie jest przypadkiem wiadomośc z 1 Kwietnia?
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 06 kwie 2007, 21:18
bragiel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 06 kwie 2007, 22:20
Ja to wkleiłem i to nie był 1 kwiecieńbragiel pisze:Ponieważ 1 kwietnia niektóre serwisy podawały, że Kaźmierczak wraca do Pogoni, oczywiście w formie żartu.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 13 kwie 2007, 15:38

franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krowka_smieszka » 24 maja 2007, 13:19

krowka_smieszka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 24 maja 2007, 19:08
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 maja 2007, 19:59
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin