Na razie nic nie obstawiłem ale dość ciekawy jest tym Sacramento - Houston 2. T-Mac mógł już grać w ostatnim meczu ale trener dał mu jeszcze odpocząć. Oba dwa mecze w tym sezonie wygrało Houston, jednak u siebie i na wyjeździe wygrali dopiero po dogrywce. Od czasu gry McGrady opuścił kilka meczów Rakiety bardzo obniżyły loty przegrywając u siebie dwa z trzech meczów. Jednak Kings to w ogóle porażka w tym sezonie i ostatnio u siebie wygrywają co któryś mecz. Typ bardzo ryzykowny ale jak wróci T-Mac to ma szansę wejść a kurs niczego sobie bo 1.76 na '1' i 2.13 na '2'. Więc można zaryzykować singla jednak spodziewałbym się wyrównanego meczu, w którym każdy może wygrać. Początkowo chciałem postawić na gospodarzy ale myślałem że McGrady nie zagra a jest na to szansa. Niestety mam wpłacone pieniądze u coraz bardziej denerwującego mnie buka - BAH - oni chyba sobie w kulki lecą bo często nawet trochę później do typowania są dostępne tylko niektóre mecze. Może później dorzucą ten meczBarça_Hincha pisze:Panie Yukasz, jakieś NBA pan dziś stawia Question
Do tego meczu chyba można dorzucić Miami - Charlotte 1 (1,30 - 3,40) choć tu też mam obawy. Jednak w Heat wszyscy oprócz Wade'a o ile przed meczem nic nieoczekiwanego się nie wydarzy, to zagrają w tym meczu. W ostatnich dziesięciu meczach goście dzisiejszego meczu prezentują się nieco lepiej ale w historii to gospodarze są lepsi - wygrali ostatnie 7 meczów. W sumie żaden wynik mnie tu nie zdziwi
Tau Vitoria - Winterthur F.C. Barcelona 1 (liczę na TAU, liczę na siebie Rolling Eyes )76:77
![]()
RKC Waalwijk - Ajax Amsterdam 2 (Mentor liczę na Ciebie Okularki )
FC Sevilla - Racing de Santander 1 (Mentor liczę na Ciebie Okularki )