Hokej

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 12 kwie 2007, 16:19

cloner pisze:Skoro LM ma specjalne tematy
No patrz, a czy to nie jest przypadkiem forum piłkarskie. Inne sporty, w tym hokej to tylko dodatek, podobnie jak koszykówka, czy siatkówka.
Yukasz pisze:To zapytaj się każdego usera gdzie najpierw zajrzy gdy będzie szukał info o lidze NHL - w temacie 'NHL' czy "Hokej'
Ciekawe tylku ilu tych userów zagląda to hokejowych tematów :roll: Jak ktoś naprawdę będzie chciał poczytać o tym sporcie to sprawdzenie dwóch tematów nie będzie chyba dla niego wielkim problem ... a może jednak :roll:
Yukasz pisze:Jak Prokom gra Eurolidze to jakimś dziwnym trafem pisało się o tym w temacie 'Euroliga' a nie 'Koszykówka w Polsce' choć Prokom to polska drużyna. Ale najwidoczniej tylko ja z clonerem jesteśmy dziwni skoro widzimy różnicę...
Powalające porównanie. Nie jest trudno dostrzec, że koszykówka na forum cieszy się nieco większym zainteresowaniem niż hokej. Liczba tematów też jest większa, więc możesz sobie wybierać.
Yukasz pisze:chociaż nie bo wcześniej o lidze NHL sam nie wiedzieć czemu pisałeś w temacie 'NHL'

Może wzrok mnie myli, ale kilka postów wyżej piszesz o NHL - W TEMACIE HOKEJ :!: Gdybyś być takim przykładnym forumowiczem to nie prowadziłbyś rozmowy tutaj, tylko od razy przeniósł się do odpowiedniego tematu :roll:
Yukasz pisze:Jeszcze można pisać o ligowym meczu Real - Barcelona w temacie 'Robinho vs. Tevez' bo jeden z nich jest piłkarzem Realu
Droga wolna.
Mentor pisze:Skoro istnieje temat o NHL to należy z niego korzystać. W końcu po to on jest
Proszę bardzo (na władzę nie poradzę), ale jak dla mnie pisanie o NHL w temacie hokej nie wprowadza jakiegoś wielkiego zamętu na forum :roll:

Tyle z mojej strony. Sorry za OT, ale niektórym się już w dupach poprzewracało :roll:

Do zobaczenie w temacie NHL :lol:

Wróć do „Inne sporty”