No patrz, a czy to nie jest przypadkiem forum piłkarskie. Inne sporty, w tym hokej to tylko dodatek, podobnie jak koszykówka, czy siatkówka.cloner pisze:Skoro LM ma specjalne tematy
Ciekawe tylku ilu tych userów zagląda to hokejowych tematówYukasz pisze:To zapytaj się każdego usera gdzie najpierw zajrzy gdy będzie szukał info o lidze NHL - w temacie 'NHL' czy "Hokej'
Powalające porównanie. Nie jest trudno dostrzec, że koszykówka na forum cieszy się nieco większym zainteresowaniem niż hokej. Liczba tematów też jest większa, więc możesz sobie wybierać.Yukasz pisze:Jak Prokom gra Eurolidze to jakimś dziwnym trafem pisało się o tym w temacie 'Euroliga' a nie 'Koszykówka w Polsce' choć Prokom to polska drużyna. Ale najwidoczniej tylko ja z clonerem jesteśmy dziwni skoro widzimy różnicę...
Yukasz pisze:chociaż nie bo wcześniej o lidze NHL sam nie wiedzieć czemu pisałeś w temacie 'NHL'
Może wzrok mnie myli, ale kilka postów wyżej piszesz o NHL - W TEMACIE HOKEJ
Droga wolna.Yukasz pisze:Jeszcze można pisać o ligowym meczu Real - Barcelona w temacie 'Robinho vs. Tevez' bo jeden z nich jest piłkarzem Realu
Proszę bardzo (na władzę nie poradzę), ale jak dla mnie pisanie o NHL w temacie hokej nie wprowadza jakiegoś wielkiego zamętu na forumMentor pisze:Skoro istnieje temat o NHL to należy z niego korzystać. W końcu po to on jest
Tyle z mojej strony. Sorry za OT, ale niektórym się już w dupach poprzewracało
Do zobaczenie w temacie NHL