Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 14 kwie 2007, 22:45

Oczywiście pamiętam frustrację BO po Gran Derby i delikatnie mówiąc nie byłem zadowolony z takiego tytułu, ale cóż poradzić. Przecież ja Tobie nic nie zarzucam. Pokazuję teraz tylko jaki poziom frustracji ogarnął ludzi na fioletowej stronce.
brylancik pisze:Chodzi tylko o to że niekompetencja arbitra doprowadziła do tego że Real już się nie liczy w walce o mistrzostwo.
A ja powiem inaczej. Głupio tracone punkty, nierówna forma, dość słaba gra przez część sezonu sprawiła doprowadziły do tego, że Real nie ma szans na mistrzostwo.

Zresztą pisanie, że niekompetencja arbitra doprowadziła do porażki Realu to raz głupota skoro mylił się w obie strony. Równie dobrze ja mogę przedstawić hipotezę, że gdyby nie gwizdał spalonych z kosmosu na niekorzyść gospodarzy to Racing strzeliłby dwie prawidłowe bramki i Real wraz by przegrał. Nie piszę takiego czegoś jednak bo to bez sensu. Ale Wy piszecie w podobnym tonie.

I jeszcze jedna kwestia. Tekst "Real Madryt został okradziony z mistrzostwa Hiszpanii" wskazywałby na to, że Real miał mistrzostwo, które zostało mu odebrane przez arbitra. Przecież to się w głowie nie mieści [']

Wróć do „Hiszpania”