Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 kwie 2007, 22:56
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 kwie 2007, 2:13
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 kwie 2007, 9:00
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 18 kwie 2007, 13:27
Tego to już nawet się komentować nie da... Sure, mógł jeszcze podyktować dwa dodatkowe karne z dupy dla Racingu i wywalić Ramosa i Casillasa. Rany boskie.nie dosc ze sedzia bardziej skrzywdzil racing
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 18 kwie 2007, 16:41
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 kwie 2007, 16:46
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 18 kwie 2007, 18:01
Piszę o kumanie, bo odniosłem się do jego postu:Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego nie piszesz o tym co się dzieje w klubie tylko o Kumanie
rkoeman pisze:ogolnie wielu kibicow krolewskich (nie wszyscy tylko wielu) ma problemy natury psychicznej.
Masz na mysli moje poglądy na temat homoseksualistów? Moje poglądu są wszędzie takie same. Czy może myślisz o słowach trenera Athletic Bilbao, które wypowiedział po tym jak Eto'o ośliniłmentor pisze:Całe szczęście assurbanipal, że Ty nie ujawniasz nam swojego oblicza, które prezentowałeś na innych stronkach.
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 kwie 2007, 20:02
Takie charakterystyczne dla Ciebie. Cieszę się, że chociaż na pilka.pl starasz się powstrzymywać.Rodzice Puyola zeszli z drzewa kilka milionow lat temu, natomiast Deco niedawno. Natomiast rodzice Eto dalej tam siedza
Chyba nie tylko na BO. Nawet ziomki z fioletowej stronki 'docenili' swego czasu Twoją twórczośćassurbanipal pisze:oczywiście na stronie BO zostałem oskarżony o RASIZM
Nie pisałem konkretnie o Tobie.assurbanipal pisze:Mentor wskaż mi post w którym doszukiwałem się teorii spiskowej w meczu z Santander.
Tyle, że Kuman jakby nie patrzeć odniósł się do sytuacji w Madrycie a Ty odniosłeś się już tylko do osoby Kumana nawet nie komentując niczego związanego z tematem.assurbanipal pisze:Piszę o kumanie, bo odniosłem się do jego postu
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 kwie 2007, 15:20
rkoeman pisze:ogolnie wielu kibicow krolewskich (nie wszyscy tylko wielu) ma problemy natury psychicznej.
rkoeman pisze:przykre![]()
[']Mentor pisze:Tyle, że Kuman jakby nie patrzeć odniósł się do sytuacji w Madrycie
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 kwie 2007, 16:17
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 kwie 2007, 16:20
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 kwie 2007, 17:32
Tak. Zdecydowanie jest to post na temat sytuacji w Madrycie. No chyba, ze post napisany przez pryzmat klapek na oczach. W sumie.rkoeman pisze:ogolnie wielu kibicow krolewskich (nie wszyscy tylko wielu) ma problemy natury psychicznej. najsmieszniejsze za wielu z nich to kolesie ktorzy wysmiawli pretensje kibicow barcy po meczu zakonczonym 1-1 na santiago b. pisali wtedy ze pomylki sedziow to sol pilki, bla bla bla
teraz nie dosc ze sedzia bardziej skrzywdzil racing to jeszcze napompowany balonik pekl z tak glosnym hukiem ze zaczeli miec problemy ze soba
przykre
Komentarz na temat zdania rkoemana o "problemach psychicznych" i komentarz jego "produkcji" na tym forum tez jest komentarzem dotyczacym postawy kibica Barcelony. Wiec nie wiem w czym posty wykazujace glupote w wypowiedziach rkoemana sa gorsze od postow rkoemana, ktory pisze, ze kibice Realu Madryt sa psychiczni?Mentor pisze:ale był to jakby nie patrzeć komentarz dotyczący właśnie postawy kibiców
Yyy tak. A wszystkie teksty typu "sedzia z Madrytu", "Real kradnie" itd. po sytuacjach, gdzie mialy miejsce pomyslki na korzyc Realu lub przeciw Barcelonie to nie teoria spiskowa, tudziez frustracja.Mentor pisze:Kibice Barcelony inaczej pojmują logikę bo nie wierzę w madryckie teorie i wielkim spisku i rabunku na wielką skalę.
Hmmm. Tym tokiem myslenia mozna stwierdzic, ze w kazdym klubie wiekszosc kibicow ma problemy natury psychicznej. Wezmy na przyklad Mentora, ktory kiedys napisal "kurewscy". Obrazil moj klub. Ma problemy psychiczne, tak? Ze strony rkoemana kilka razy widzialem teksty "Zycze mu smierci" (na BO) o ktoryms z sedziow ktory sie pomylil, czy jakims pilkarzu. Zaiste, slowa czlowieka zdrowego na umysle. Juz nie wspominajac o wszystkich kibicach Barcy, ktorych ulubionym zajeciem jest pisanie "$real" czy tym podobne. Jak wiec widzisz - Twoja teoria jest nieco z dupy. Latwiej byloby napisac - ponioslo mnie, przemawia przeze mnie nienawisc i zaslepienie, mylilem sie. Bo obawiam sie, ze swojej teorii o chorobie psychicznej wiekszosci kibicow Realu w zaden sposob nie obronisz. Nawet pokazujac dzialania Mijatovica, ktory chwilami naprawde sprawia wrazenie, ze powinien udac sie na konsultacje do psychiatry.rkoeman pisze:nawiazalem do znanych mi kibicow realu ktorzy nagle zaczeli obrazac moj klub, laporte, pilkarzy oraz kibicow.
Odwolam sie po raz kolejny do pomeczowki na BO po meczu z Sevilla - podobno masz jakies wklad w tamta strone, wiec chyba sam widziales. Czytalem to i sie smialem jednoczesnie.rkoeman pisze:jak czytam jakies brednie o korupcji, zlodziejstwie 'far$y' czy potrzebie degradacji mojego klubu - i to w wykonaniu osob ktore pisaly cos o 'katalonii - krainie wiecznej frustracji' to noz sie w kieszeni otwiera.
No i co w zwiazku z tym? Piszesz o "nieodpowiednich ludziach na stanowisku". Dlatego, ze Calderon i Mijatovic rzadza klubem, to wiekszosc kibicow ma problemy psychiczne? Bo o tym pisalem i do tego sie (chyba, bo Ty lubisz zmieniac szybko temat) odnosiles.rkoeman pisze:ps - to wlodarze realu oskarzyli o cos sedziego, to prasa z madrytu pisala cos o spiskach, to w koncu kibice realu grozili sedziemu i zrobili na niego zwykla nagonke. i to ci kibice w hiszpanii. choc akurat o nich nie pisalem bo o nich na szczescie pisze prasa. pokazujac jak bardzo nieodpowiedni czlowiek na takim stanowisku jak prezydent klubu moze zrobic wiele zlego. jak swojego czasu gaspart. na szczescie teraz nie musze juz wstydzic sie za prezydenta mojego klubu i moge smiac sie z dzialan calderona i jego ludzi. ktorzy za duzo obiecali i teraz musza swiecic oczami
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 kwie 2007, 17:51
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 19 kwie 2007, 18:13
a kto coś pisał wczoraj o tym, że jesteś komunistą? Ot typowe dla ciebie, gdy cię ktoś "ruszy" to od razu walisz ślepo i przytaczasz wszystko co ci ślina na jęzor przyniesie ..... mam nadzieję, że nie zaproponujesz mi solówki na dworcu centralnym, jak to zwykłeś robić.rkoeman pisze:a ja z komunizmem mam tyle wspolnego co deco10 vel tymon. czyli nic.
.....rkoeman pisze:ps - zapewniam ze nigdy nie pozostane bierny na obrazanie mojego klubu. tak samo jak zawsze bede banowal za obrazanie realu na stronie barcelony
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 kwie 2007, 18:59
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio