Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 kwie 2007, 15:33

Podoba mi sie to polskie myslenie, ze nie damy rady, ze nie zdazymy, ze sie skompromitujemy. Damy rade, zdazymy, bedzie fajnie! Nie brzmi lepiej?
Organizacji nie przyznali nam za ladne foldery, fajne wizualizacje i super prezentacje video. Musieli widziec jakies gwarancje finansowe ze strony ludzi, ktorzy sa za to odpowiedzialni, czyli rzadu. Politycy tez sie w to mocno angazowali i beda sie angazowc jeszcze mocniej, bo do 2012 roku sa jeszcze przewidziane wybory, a temat EURO spadl z nieba kielbas wyborczych, bo wiadomo, ze laczy wszystkich - i "moherow" i "komuchow". Wiec z ktorej strony nie startujesz - zawsze bedziesz obiecal dzialania dla EURO, a ustepujaca ekipa bedzie sie chwalila co juz dla EURO zrobila. Bedzie dobrze, zobaczycie.

Martwi mnie tylko jedno - lokalizacja EURO w Polsce. Np. ode mnie do najblizszego miasta z EURO blizej beda miec Niemcy. Do najblizszego polskiego miasta. Bo akurat z Rzeszowa blizej jest do Lwowa niz do Warszawy.

I jeszcze jedno - EURO dla Krakowa! Najpiekniejsze miasto w Polsce (obok Rzeszowa ofkors ;) ) to niesamowity magnes dla kibicow. Wielu Angoli zakocha sie w Krakowie, krakowskich knajpach itd. i bedzie wracac tu tez po mistrzostwach. Bo umowmy sie szczerze - do Warszawy nie ma po co jechac na wakacje. Tym bardziej, jezeli zlikwiduja bazar na Xlecia :lol:

Wróć do „Polska”