Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 19 kwie 2007, 21:57

vakabayashi pisze:a on po co ja mam całkowicie odmiene zdanie o Julio Baptiscie jakoś w tym i przyszłym Realu kompletnie nie widze dla niego pozycji ani to napastnik, ani media-punto

Czyli pasuje do Realu, takich pilkarzy obecnie Real ma kilku, sami tak naprawde nie wiedza, gdzie zagraja w kolejnym spotakniu. Psi.

vakabayashi pisze:bez przesady Reyes był jest i bedzie jednym z najbardziej utalentowancyh hiszpańskich skrzydłowych, to nie jego wina że Capello ma dla niego pozycje prawoskrzydłowego co troche sie nie zgadza z jego lepsza noga
Był to najlepsze słowo. Ogolnie to dziwna sprawa z Reyesem i Baptista, w Sevilli błyszczeli w Realu grali czasem padakę, az milo było ogladac :P Choć trzeba było przyznać, ze Bestia w pewnym momencie imponował, to było po 8 miesiacach aklimatyzacji w nowym otoczeniu...
Reyes sam sobie chyba przed tym sezonem zawalil kariere, olał Arsenal, pózniej niezle potraktował Atletico, a w Realu sie nie popisał i to nawet grając na lewym skrzydle. Były takie spotkania i chyba bylo ich wiecej niz na wspomnianym prawym... Ciekawe co bedzie z nim po sezonie, bo Julio z pewnościa zawita w Realu ponownie, a po Reyesa może zgłosi sie Atletico, choć chyba wczoraj ktos podał, ze zaklepali Quaresme, nawet sam Ricardo podobno powiedział, że bedzie grał w Atletico od przyszłego sezonu. Chyba, ze miałem wizje. :P

Wróć do „Hiszpania”