Inter Mediolan (zbiorczy)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 22 kwie 2007, 19:56

ja w tym sezonie widziałem zaledwie kilkanaście meczy , co nie zmienia faktu , że również jestem zachwycony. Nie ma co wybrzydzać , że wygraliśmy ligę bez Juve i z osłabionymi Milanem i Lazio , przez cały sezon prezentowaliśmy fenomenalną formę , szczególnie Ibra i Matrix , pięknie sobie poczynali. Wielki plus także dla Cruza i naszego bloku obronnego.

No i trochę powybrzydzam , mam nadzieję , że odejdzie Adriano , El Chino też pewnie nie zostanie co mnie bardzo smuci , w końcu to zawodnik obok El Capitano z najdłuższym stażem w naszym klubie.
Ciekawie będzie też podczas okienka , miliony mają pójść na transfer na stulecie klubu. Deco , Ronaldinho , Henry :oops: . Kto wie , jestem pewien , że w przyszłym sezonie będziemy jeszcze silniejsi.

Forza Inter

ps.
bardzo miło słyszeć gratulacje od kibiców naszych rywali. Obawiałem się , że wybiegnie zgraja zakompleksionych małolatów , którzy będą pieprzyć , że powinniśmy się wstydzić tak zdobytego mistrzostwa , cóż , przynajmniej takie komentarze czytałem na onecie.

Wróć do „Włochy”