fieldy pisze:coby cię sprowokować
Mi chodiz o argumentacjefieldy pisze:Mówisz, że postawiłbyś znak =, ale przecież musiałem kogoś w ankiecie wybrać
Ja wybralem Zaglebie - bo wolalbym aby to oni zdobyli mistrzostwo, wydaje mi sie ze to oni maja lepsze rokowania na przyslzosc (chociaz niewiadomo co jeszcze wyniknie z PZPNem). Belchatow, wydaje sie ze kilku graczy odejdzie ale przeciez sponsor BOT tez jest perspektywicznym sponsorem z drugiej strony
Grali zajebiscie nie mieli szans na puchary czy tytuly, graja slabo zdobywaja pkt i maja szanse na PP i MP. graja dosc slabo na wyjazdach i w tym twki problem, jednak juz niejednokrotnie w tym seozniu odrabiali pkt do czolowki - az tak bym ich nie skreslalJarzinho pisze:Pod uwage brałem jeszcze Koronę tylko kto wierzy, ze druzyna, ktora gra tak przecietnie moze wygrać nawet OE
Z tym to zobaczymy, ogolnie sliski mecz, jednak Legia w formie, Wisla w marazmie, w Legii zdaje sie znakomita atmosfera po wygranych, w Wisle konsternacja - Legia chyba nie mogla sobie wymarzyc w tym sezonie lepszego czasu na mecz w Krakowie z WislaJarzinho pisze:Legia straci punkty w Krakowie i szanse na mistrzostwa,
watpie aby 2kolejki przed koncem jakas druzyna swietowala MP, wydaje sie ze do konca sprawa tytulu bedzie w miare otwartaJarzinho pisze:28. kolejka
Zagłebie świetowac bedzie.
No troche sie zagalopowales, to ze Legia teraz jest w formie niue oznacza, ze podczas nastepnych 7kolejek tez tak bedzie a jak pokazal mecz z Gornikiem nawet slaby rywal bywa grozny, a przed nimi meczw Poznaniufranz pisze:Jeśli zespół z Warszawy wygra z Wisła w Krakowie (co jest bardzo możliwe) to już nikt nie będzie mógł go zatrzymać i raczej wygra wszystkie mecze do meczu z Zagłębiem Lubin
Nawet zagrozic moze Widzew - wszak to bedzie dodatkowa motywacja - klasyk