komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 23 kwie 2007, 12:51

fieldy pisze:coby cię sprowokować
:idzze:
fieldy pisze:Mówisz, że postawiłbyś znak =, ale przecież musiałem kogoś w ankiecie wybrać
Mi chodiz o argumentacje 8) a ten "rozklad jazdy" zbyt dobra nie jest juz lepiej popratrzec na aktualna forme :P

Ja wybralem Zaglebie - bo wolalbym aby to oni zdobyli mistrzostwo, wydaje mi sie ze to oni maja lepsze rokowania na przyslzosc (chociaz niewiadomo co jeszcze wyniknie z PZPNem). Belchatow, wydaje sie ze kilku graczy odejdzie ale przeciez sponsor BOT tez jest perspektywicznym sponsorem z drugiej strony :think: wystarczy popatrzec na Skre czy Turow. No coz zobaczymy jak to bedzie, napewno o mistrzostwie zadecyduja szczegoly
Jarzinho pisze:Pod uwage brałem jeszcze Koronę tylko kto wierzy, ze druzyna, ktora gra tak przecietnie moze wygrać nawet OE
Grali zajebiscie nie mieli szans na puchary czy tytuly, graja slabo zdobywaja pkt i maja szanse na PP i MP. graja dosc slabo na wyjazdach i w tym twki problem, jednak juz niejednokrotnie w tym seozniu odrabiali pkt do czolowki - az tak bym ich nie skreslal

Jarzinho pisze:Legia straci punkty w Krakowie i szanse na mistrzostwa,
Z tym to zobaczymy, ogolnie sliski mecz, jednak Legia w formie, Wisla w marazmie, w Legii zdaje sie znakomita atmosfera po wygranych, w Wisle konsternacja - Legia chyba nie mogla sobie wymarzyc w tym sezonie lepszego czasu na mecz w Krakowie z Wisla
Jarzinho pisze:28. kolejka
Zagłebie świetowac bedzie.
watpie aby 2kolejki przed koncem jakas druzyna swietowala MP, wydaje sie ze do konca sprawa tytulu bedzie w miare otwarta
franz pisze:Jeśli zespół z Warszawy wygra z Wisła w Krakowie (co jest bardzo możliwe) to już nikt nie będzie mógł go zatrzymać i raczej wygra wszystkie mecze do meczu z Zagłębiem Lubin
No troche sie zagalopowales, to ze Legia teraz jest w formie niue oznacza, ze podczas nastepnych 7kolejek tez tak bedzie a jak pokazal mecz z Gornikiem nawet slaby rywal bywa grozny, a przed nimi meczw Poznaniu :!: czy w Wodzislawiu gdzie bedzie pojedynek Zielu vs Zielu,
Nawet zagrozic moze Widzew - wszak to bedzie dodatkowa motywacja - klasyk :lol:
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 12:59 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”