Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 26 kwie 2007, 0:33

bellus pisze:Janeczek, Kamiński, Gawryszewski, Jarosz, Łomacz, pewnie jeszcze Zahorski, Drzyzga - jedziemy po medal MŚ juniorów? Chyba tak. Licze na chłopaków. Siła na pewno jest gigantyczna, kwestia czy uda się zbudować drużynę.

Drzyzga to może jeszcze nie.Jest Łomacz, jest Antosik.Co do kadry juniorów, to normalnie szkolenie mamy tak cacy, że masakra.Praktycznie co dwa lata coś przywozimy - chociaż teraz w Rosji lekki nie wypał.Zaczyna się przekładać na seniorów powoli, a będzie lepiej, na pewno.
bellus pisze:Co do Totolo to jeśli nie zostanie na nowy sezon to tragedia - co to nie było nikogo na rynku, kto chciałby pracować w JSW przez półtorasezonu? Znowy przyjdzie trener jako ostatni transfer. Działacze sprowadzą sobie gwiazdy... Co by nie było chyba najlepszych działaczy ma SKRA - a przynajmniej najlepiej im to wychodzi wszystko. Ivanov to niewypał (a przynajmniej nie wzmocnenie jakieśwybitne) a tak każdy transfer to udany. Mogli by sie inni działacze pouczyć od nich. taki Heikinen raczej nie kosztował majątku - przypuszczam, że zarabia mniej niż Szczerbanik w Częstochowie, a jest gwiazdą ligi. Skoro o nim już mowa, to jak dla mnie fenomen. Te jego ataki bez siły a skuteczne... Chyba najbardziej przypakowany zawodnik w lidze i by się wydawało, że po jego atakach to powinno się piłki wymieniać, a on technicznie...
Troche mi się wydaje, że Totolo przyszedł nie świadom z kim będzie pracował ( nie chodzi o umiejętności graczy, ale może poprostu charaktery, czy raczej całość jako drużyna ) - może dla spełnienia swoich własnych ambicji ( był drugim trener w lidze kobiecej ( poprawcie mnie jak się mylę ).Ivanov to dla mnie koleś pomyłka, on więcej miał podwójnych piłek w tym sezonie, niż ja zjadłem kotletów w życiu.Jego rozegrania mimo, że szybkie, są czasami aż za nie dokładne.Bednaruk mógłby go jakoś tam zastąpić, bez skutków ubocznych.Chociaż Bułgar ma fajną zagrywkę, coś a'la Heikkinen, oraz lewą ręke.Co do Szczerbaniuka, to wydaje mi się, że go się pozbyli, ponieważ jest półgłówkiem, oraz człowiekiem z gatunku rozbijaczy drużyn.No i za pewne o kase też poszło.Co do ataków to fenomenem jest raczej Ivanov ale Eugeniusz :) ... ten to ciągle po końcowych metrach.

A Oczko jakby przyszedł do Wrocławia, mogę zaryzykować stwierdzenie, że uratowałby PLS.Bo nie ma co ukrywać, bez rozgrywającego w miarę dobrego, to Szampon może sobie nawet nie poradzić.

Wróć do „Inne sporty”