1. O ile wiem numeru gadu nie podałem (w związku z tym że takowego nie posiadam), korzystam z tlenu.brazzo pisze:wiesz, na poczatku myslalem ze jestes blyskotliwy i inteligentny ale kreciszAxel Hammond pisze:Fakt, widniał. Dlatego że jest to mój ulubiony blog i często tam bywam (nawet się parę razy wpisałem pod pseudonimem Axel von Hagen). A to gdzie się wypowiadał właściciel bloga to już nie moja sprawa... Zresztą wystarczy poczytać felietony mojego ulubinego blogowicza by się zorintować, że to nie ja....oto dowody ze jestes lewy (o ironio!)
:
1. nr gadu
2. pomaranczowy kolor
3. data urodzenia
4. podobny styl wypowiedzi na blogu
powiem wiecej, w roli leffmeistera prezentujesz zupelnie kogo innego
2. Pomarańczową kartkę znalazłem w necie, wrzuciłem na swój serwer i wstawiłem w avatar na forum. Przypuszczam, że podobnie zrobił niejaki Leffmeister (któż to?)
3. Data urodzin mój drogi jest niestety zupełnie inna.
4. Schlebiasz mi, ale do lewego jest mi daleko. Choć przyznam, że częściowo się na nim wzoruję.
Już mówiłem na ten temat bardzo wiele. Lubię piłkę, ale nie sympatyzuję z żadnym klubem. To wszystko.POKO pisze:AXEL pyt. do Ciebie, skor nie znosisz Bayernu ani żadnych innych klubów to co robisz na tym forum Przecierz to forum w dużej mierze jest o piłce a to co inni piszą to nie ma znaczenia a o ile mi wiadomo piłka nożna to kluby.
NOWACZKU, wiem że chcesz pokazać jak bardzo jesteś obojętny, ale słabo ci to wychodzi. Dobrze wiesz kim jestem i wiesz że nie jestem 'jakimś tam Alexem'.
RUFUSIE, pretensje sobie możecie mieć. Ja dalej będę robił swoje - czyli wyrażał swoje zdanie, tak odmienne od waszego.