Giro d Italia

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 08 maja 2007, 23:17

czeher pisze:Juz w sobote rusza Giro ale ja nie w tej sprawie Razz
A już myślałem :P

Co do cytatu wyżej to... :zgon: Miałem nadzieję że Basso jest niewinny i szkoda mi takie coś czytać :roll: Kiedyś miałem nadzieję że Basso wygra z Armstrongiem w TdF... był zaraz za Amerykaninem ale zapowiadało się że teraz on będzie dzielił i rządził w kolarskim peletonie. Po tym jak Basso wyleciał z CSC a potem chyba sam zrezygnował z powodów rodzinnych w jeździe w barwach Discovery wydało mi się podejrzane takie zachowanie. Teraz Włocha zapewne czeka dyskwalifikacja ale jak później wróci, o ile wróci to nie będzie już taką legendą. Ogólnie to jest skończony bo niektóre drużyny pewnie nie będą go chciały zatrudnić, choć może trafi jeszcze do jakiejś grupy z Pro Tour.

A kolejnym kolarzem który się przyznał jest Michele Scarponi (pseudonim operacyjny u doktorka Fuentesa - 'Zapatero'), jednak on w przeciwieństwie do Basso zapowiedział że powie więcej w przeciwieństwie do Ivana który 'nic nie wie'.

Co do Giro to dobrze że się zaczyna :P Trochę ruchu gałkami ocznymi przed TV mi nie zaszkodzi i może przy okazji zrzucę zbędne kilogramy które w zastraszająco szybkim tępie osadzają się na moim ciele :badziewie: czeherowski a jest ten konkurs co kiedyś wybieraliśmy kolarzy :?: Jak na razie widzę ciemność jeśli chodzi o kolarstwo ale z chęcią bym się zabawił... 8) :pijemy: :mike:

Wróć do „Inne sporty”