Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 09 maja 2007, 16:56

Michał M pisze:Zważywszy, że na dotychczasowe poszło ok 11 mln
wydaliśmy tylko 5 mln :wink: za Sose jak się okazało dalismy 4,3 mln :wink: a co do wypowiedzi Ulego to zdaje mi się, że tym 4 zawodnikiem bedzie Ze Roberto. Zawsze to wzmocnienie :wink:
Ebi pisze:Sneijder też odmówił Bayernowi. Czyli w sumie nikt z wymienianych przez władze i gazety nie został.
Ebi pisze:Po prostu znowu okres transferowy przebimbany.
plotki zawsze były i będą. Mówię Ci nie ma co się przejmować, Toni już 10 razy miał podpisany kontrakt z Interem. Klose z Barcą itp. Kaka też przecież w Madrycie gra :lol: Ja tam podchodzę a małym dystansem do tego co wypisuje prasa i czekam na oficjalne wypowiedzi działaczy, deklaracje itd. Nic na szybko, mamy się wzmacniać rozważnie a nie z łapanki, hop siup tego bierzemy tego nie. Tu trzeba wszystko przeanalizować, zobaczyć gracza zorientować się czy chce grać dla nas, ile by kosztował itp. Okres transferowy się dopiero zaczął, więc głupotą jest mówić, że został przebimbany, ja tam mimo wszystko wierzę w nasz zarząd i wiem, że robią teraz naprawdę wszystko dla dobra klubu. Poza tym Ottmar też ma swoje do powiedzenia i on już powie Ulemu kogo mają kupić i jakich zawodników poobserwować :wink: Dlatego bądź spokojny i czekaj. Let force be with our management :wink:

Wróć do „Niemcy”