Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 13 maja 2007, 1:42

Jarzinho pisze:A przedewszystkim Brazylijczyka.
Jesli zawodnik będzie młody ambitny pracowity itp. itd. to może byc nawet z Nepalu. Narodowosc nie gra roli, Brazylijczycy z podanymi cechami też są mile widziani.
Jarzinho pisze:Janczykowi raczej nić juz nie zaszkodzi...
JEdnak troche nie fair ze strony kibica Legii?, ze pisze o problemach alkoholowych piłkarzy, troche dziwnie to wyglada, ale co tam.
Zapewniam cie że jeszcze wiele rzeczy może Janczykowi zaszkodzić. I o co ci chodzi z tym alkoholem, to że Elton chlał jak świnia to nie moja wina(nawet nie czuje kiedy rymuje) i nie zabrania mi to przypomieć o tym że Kosa też lubi sobie golnąć a w pewnym wywiadzie powiedział że piwem i winem to on gardzi tylko wódeczka.

A co do marzeń transferowych usera Hamek84 to rozwiałem je juz na poprzdniej stronie tematu więc po co to robisz ponownie, ta sama sytuacja jest z Kaparczakiem juz o tym wspominałem.
Jarzinho pisze:Najbardziej spodobało mi sie słowo "klasowych"
Co w tym dziwnego, to chyba normalne że chcę aby w mojej ulubionej druzynie grali jak najlepsi zawodnicy rozumiem rozumiem że to cię dziwi.

Jarzinho mistrzem celnej riposty to ty nie zostaniesz, ale internetowym napinaczem kto wiem może przy sprzyjających wiatrach ci się to uda, powodzenia.

Wróć do „Polska”