Jesli zawodnik będzie młody ambitny pracowity itp. itd. to może byc nawet z Nepalu. Narodowosc nie gra roli, Brazylijczycy z podanymi cechami też są mile widziani.Jarzinho pisze:A przedewszystkim Brazylijczyka.
Zapewniam cie że jeszcze wiele rzeczy może Janczykowi zaszkodzić. I o co ci chodzi z tym alkoholem, to że Elton chlał jak świnia to nie moja wina(nawet nie czuje kiedy rymuje) i nie zabrania mi to przypomieć o tym że Kosa też lubi sobie golnąć a w pewnym wywiadzie powiedział że piwem i winem to on gardzi tylko wódeczka.Jarzinho pisze:Janczykowi raczej nić juz nie zaszkodzi...
JEdnak troche nie fair ze strony kibica Legii?, ze pisze o problemach alkoholowych piłkarzy, troche dziwnie to wyglada, ale co tam.
A co do marzeń transferowych usera Hamek84 to rozwiałem je juz na poprzdniej stronie tematu więc po co to robisz ponownie, ta sama sytuacja jest z Kaparczakiem juz o tym wspominałem.
Co w tym dziwnego, to chyba normalne że chcę aby w mojej ulubionej druzynie grali jak najlepsi zawodnicy rozumiem rozumiem że to cię dziwi.Jarzinho pisze:Najbardziej spodobało mi sie słowo "klasowych"
Jarzinho mistrzem celnej riposty to ty nie zostaniesz, ale internetowym napinaczem kto wiem może przy sprzyjających wiatrach ci się to uda, powodzenia.