komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 23 maja 2007, 0:51

GKS zagrał bez pomysłu. Nie spodziewałem sie aż tak dobrego meczu w wykonaniu Wiślaków. Pierwsza bramka ustawiła mecz. Wisła ograniczyła sie do groźnych kontrataków, a GKS próbował coś rozegrać. W pierwszej połowie słabo im to wychodziło, bo w środku pola nie istnieli... W drugiej połowie już sie lepiej zaprezentowali i mieli przewagę(niestety tylko optyczną). Kontry Wisły były bardzo groźne. Po jednej padła bramka.
GKS łatwo dochodził do pola karnego Wisły i nic więcej. Jedyny sposób w jaki mogli zagrozić bramce Pawełka, to były strzały z dystansu. Po jednym nawet padła bramka, a jej strzelcem był Strąk.
Bełchatów miał bardzo dużo rzutów różnych i po żadnym z nich nie stworzyli sobie nawet jednej 100% sytuacji. [']

Legia wygrała w Wodzisławie 2:1. Jest to pierwsza porażka Wodzisławian w rundzie wiosennej. Meczu nie widziałem, więc wiele się nie będę wypowiadał. :arrow:

Mistrzem Polski jest Legia
Legia najlepsza jest
Legia to jest potęga
Legia CWKS 8)

Arka- Lech 3:1

Wiedziałem(czułem), ze Arka wygra, ale nie tak wysoko. :shock:
Dwie bramki strzelił Wachowicz(były piłkarz Lecha :P), który jest ostatnio w bardzo wysokiej formie. Trzecie miejsce--> :pogrzeb: :lol:

Wróć do „Polska”