Z całym szacunkiem, ale do klasy Larssona to Rossiego jeszcze dalekooo. To nie jest konkurencja, a Henka przyszedł na moment, i dlatego, że jest taką postacią, grał.Loczek pisze:Do zespołu wróci Rossi. Wtedy Saha będzie miał kolejnego konkurenta do gry.
A dlaczego jesteś sceptykiem drogi Loczku? Mnie w sumie z całym szacunkiem mało obchodzi czy ktoś kojarzy takiego Benta czy Litę. Ważne jest dla mnie to co sobą prezentują na boisku. Bent w poprzednim sezonie zaliczył bodajże 18 trafień, w mijającym przydarzyły mu się dwie kontuzje, które leczył dość długo i mimo to 13 razy pokonywał bramkarzy przeciwnika. Dla mnie to wystarczająca rekomendacja, że w tak słabym Charltonie, jest tak skutecznym napastnikiem.Loczek pisze:Jestem sceptykiem co do Twoich wyborów. Na pierwszy rzut oka można śmiało powiedzieć - 90 % kibiców nie ma zielonego pojęcia kim są Ci piłkarze.
Przedstaw swoja kandydaturę na tą pozycję!
Nani jak najbardziej, chociaż po glowie chodzi mi Malouda, jedynym mankamentem jest wiek - 27 lat.Loczek pisze:Też jestem za sprowadzeniem Nani'ego. Jak było z Ronaldo ? Też w kilku meczach ( i to sparingowych ) pokazał, że jest wart zakupu. A ile Manchester zarobił na nim ... to pozostawię bez komentarza. Wolę Nani'ego, a nie kolejnego Klebersona
Downing to dla mnie taki jeździeć bez głowy. Ma świetne dośrodkowania, ale piłką gra przeciętnie. Może w lepszym klubie rozwinąłby się bardziej, bo jak narazie to w Middlesbrogh stoi w miejscu. Za to taki Lennon dośrodkować nie potrafi, ale piłką gra znakomicie. Marzy mi się taki zawodnik, który połączyłby najlepsze walory jednego i drugiegoCris7 pisze:Chętnie widziałbym na lewej flance Downinga. Chłopak ma duży talent, już stanowi o sile Middlesbrough. Tylko, że to mógłby być dosyć drogi manewr. Nawet bardzo droi. A skrzydłowy to nie jedyny potrzebny piłkarz na nowy sezon, co już zresztą wspólnymi siłami ustaliliśmy![]()