Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 21:11
Rufus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 05 sty 2005, 22:39
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 06 sty 2005, 12:06
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 sty 2005, 14:47
najpierw napisz jakoś normalnie posta zrozumiale i czytelnie bo zupełnie nie wiem o co ci chodziKUBA pisze:a ja chciałbym się dowiedzieć ile arsenal sędziom,bo jak widziałem mecz newcastle-arsenal,to dla newcastle to powinny być 2 karne!!!!!! i co teraz powiesz pasztet?
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 06 sty 2005, 19:18
Pasztet nic ni epowie bo go nie usłyszyszKUBA pisze:a ja chciałbym się dowiedzieć ile arsenal sędziom,bo jak widziałem mecz newcastle-arsenal,to dla newcastle to powinny być 2 karne!!!!!! i co teraz powiesz pasztet?
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 sty 2005, 21:06
[/quote]Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 21:16
Pasztet pisze:nie było błędu sędziego bramki nie było
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 sty 2005, 12:07
Roy Caroll przychodząc na Old Trafford z Wigan Athletic miał opinię wspaniałego bramkarza. Nie wątpię w ten fakt, gdyż udało mi się obejżeć film dotyczący treningu bramkarskiego Czerwonych Diabłów.RVN10 pisze:Po tym co pokazał Carroll, myślę że Howard powinien powoli wracać.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 07 sty 2005, 17:01
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 08 sty 2005, 11:02
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 08 sty 2005, 11:53
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 sty 2005, 12:00
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 sty 2005, 13:48
Jak to młodego? Tim Howard tak czy siak jest najmlodszym bramkarzem w Premiership. Tzn. był najmlodszym bramkarzem. Nie uważam, że trzeba młodego chłopaka. Freya, jak słusznie zauważył RVN może i nie rozwinął się tak jak oczekiwano, ale i tak należy do czołówki. Given jest już chyba za stary, podobnie rzecz ma się z Schwarzerem. Nie uważam, że dziadek do orzechów jest lepszy od średniego wiekiem chłopaka chcącego udowodnić swój talent.beckhs pisze:mysle ze powinnismy sprowadzic jakiegos młodego maxymalnie 20 lat bramkarza, a takze jakiegos doswiadczonego 28 letniego.
młody sie rozwinie i zastapi starego i w koncu problem bedzie z glowy. Po prostu trzeba sprowadzac młodych, utalentowanych bramkarzy
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 08 sty 2005, 16:13
Wojaszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 sty 2005, 20:21
[/quote]Pasztet pisze:nie było błędu sędziego bramki nie było
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio