Roland Garros

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch » 30 maja 2007, 11:21

fieldy pisze:monologu ze soba prowadzić raczej nie bede
No widzisz, a ja w temacie hokejowym muszę :lol:

Wczoraj niestety oglądałem tenis tylko fragmentami. Zresztą gdyby nie Giro to eurosport mógłby spokojnie skupić się na konkretnym meczu.

Z turniejem pożegnał się Roddick co mnie jakoś specjalnie nie dziwi. O ile mnie pamięć nie zawodzi to już chyba trzeci rok z rzędu Amerykanin jedzie do domu już po pierwszej rundzie. Klątwa Paryża :think: (ale co tam, na Wimbledonie będzie w czwórce :P ). O ile porażka Roddicka to nie jest jakaś gigantyczna niespodzianka to już odpadnięcie Gonzaleza i to w trzech gładkich setach ... fatalna sprawa, tym bardziej, że kasa na to poszła (ale nie tylko mi więc ból się równo rozkłada :lol: ).

W turnieju nie ma też już takich nazwisk jak Blake, Grosjean i Henman. Szczególnie ten drugi mnie rozczarował, bo spodziewałem się po nim nieco więcej, a tak przynajmniej wiadomo, że całkiem nieźle przygotowny jest Baghdatis.

Obecnie na korcie przebywa Maryśka, która gra z Loit (pierwszy raz słyszę). Jak narazie mecz na średnim poziomie, ale co tu się dziwić - w Paryżu zimno, wietrznie ... jeszcze tylko deszczu brakuje.

Drugi mecz na Roland Garros gra także Safin, ale wiadomo, gra Sharapova i wszystko jasne :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”