Siatkówka

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 31 maja 2007, 19:23

Nie mam zbytnio czasu się rozpisywać nad tym co napisałeś Babel, zacznę nowy wątek jadę zaraz na miasto urodziny opijać - dwudziestolatki, dwudziestolatki to ja i Ty, to właśnie my....

Jutro kolejny mecz naszej reprezentacji, teraz na tapecie Argentyna. Mówią (Wspaniały), że słabsza niż Chiny. Mam nadzieję, że to nie prawa bo jutro na żywo będę oglądał naszych zawodników. Nie obejrzę sobie niestety Wlazłego, Szymańskiego, Plińskiego, Grzyba, Gacka, ale w zamian za to Kurek, Perłowski, Możdżonek, Ignaczak. Tak czy inaczej liczę na piękną grę, o atmosferę się nie boje.

Babel pisze:Co do transferów: Antiga przepadł, Możdżonek to raczej plotki. Więc wygląda na to, że w Skrze zostanie Iwanow lub przyjdzie Tom Hoff z Lokomotiwu Biełogrod. Na przyjęcie w miejsce Antigi ponoć szykowany jest Brazylijczyk grający we Włoszech. Pan Piechocki nie chce ujawnić jego personaliów, ale nie sądze by Skra mogł pozyskać kogoś innego niż Joao Paulo Bravo (co jest dobrym transferem, tylko po co ta tajemnica?) Alternatywą jest nikomu nieznany Europejczyk grający w poprzednim sezonie w Serie A1 (tez tajemnica, ale pewnie Andrae). Co za tym idzie Dobrowolski raczej zostanie w Bełchatowie i kadra jest skompletowana.

Antiga jednak sie dał przekonać. Padła teraz informacja o Bąkiewiczu... Pliński mówi, że Włochy albo Bełchatów (czyli szanse są, ale życzę mu jak jednak Włoch).
SKRA szaleje, Częstochowa biednieje, PZU może się wycofa. Nadciąga Jadar, Resovia. Będzie ciekawie jeszcze, oj będzie.

Wróć do „Inne sporty”