AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 275

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 cze 2007, 16:42

Peyter:
Do mercato niby jeszcze sporo czasu, ale najlepiej działać z zaskoczenia. Szkoda mi tylko ze Milan przespał Toniego, bo za 11 mln to byłby to wysmienity tranfer. Dziwi mnie tez sam Toni jak mozna było odejść do przeciętnego w sklali europejskiej zespołu, do gorzej ligi i bez gry w CL ?? Chyba te 6 mln za rok robia swoje ....
Jescze jak robia niejeden juz zlamal sie za mniejsze pieniadze wczesniej twierdzac ze on na kase nie leci :roll:

PS.http://www.voteyourteam.com/Europe/Italy/AC-Milan.aspx

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 cze 2007, 16:46

peyter pisze:Do mercato niby jeszcze sporo czasu, ale najlepiej działać z zaskoczenia. Szkoda mi tylko ze Milan przespał Toniego, bo za 11 mln to byłby to wysmienity tranfer. Dziwi mnie tez sam Toni jak mozna było odejść do przeciętnego w sklali europejskiej zespołu, do gorzej ligi i bez gry w CL ?? Chyba te 6 mln za rok robia swoje ....

Tym bardziej mnie to dziwi, bo rok temu Toni ubolewał, że Viola nie zagra w CL i było możliwe, że odejdzie.Mówił, że chce grać w Lidze Majstrów, a teraz mimo, że Viola nie awansowała znów, to wybrał klub tak jak piszesz, który będzie się męczył podobnie jak ona w UEFA.Szkoda, z drugiej strony może już pracuje na piłkarską emeryturę ;) ?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 cze 2007, 16:53

Toni otwarcie mówił, że nie chce przechodzić do innego włoskiego zespołu. Wiem o tym nawet ja, fan Premiership :P Więc nie rozumiem waszego zdziwienia...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 cze 2007, 16:55

RóżA pisze:Wiem o tym nawet ja, fan Premiership Więc nie rozumiem waszego zdziwienia...

Tu nie chodzi nawet o to, że nie poszedł do Milanu, tylko bynajmniej do niedawna chłop mial inne priorytety w karierze.Ja osobiście wolałbym kogoś młodszego.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 cze 2007, 17:09

Priorytety... ludzie się z czasem zmieniają :) Emerytura? Nie, jeszcze na to za wcześnie. Poza tym wątpię, aby dostał w Bayernie aż tak kolosalne pieniądze. A czym się kierował wybierając zespół z Bawarii wie tylko on...

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 02 cze 2007, 17:25

Podobno dostal 5,5 mln euro za sezon. To duzo a Fiora chyba tyle nie mogla mu dac. On chyba doszedl do wniosku ze ten 1 rok przeboleje a w kolejnych sezonach w LM z Bayernem i tak grac bedzie. Bo z Fiora to mialby ciezej. To bylo chyba decydujace. Tak czy siak wielka szkoda ze odszedl bo Serie A stracila fantastycznego zawodnika.

Jesli zaschodzi o nasze mercato to wedlug mnie potrzebny nam jest obronca, 2 pomocnikow (jeden defensywny i jeden ofensywny) oraz napastnik. Mi marzy sie Barzagli, Emerson, Sneijder i Tevez. Realne szanse na trensfer ma chyba tylko emerson ale coz-pomazyc zawsze mozna :P

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 cze 2007, 21:09

Gdyby Toni przechodzil do jakiegos wloskiego klubu to z pewnoscia nie za marne 11 milionow.To byla promocyjna cena dla zagraniczniakow (i tych co sie dobrze targuja).Klub z Italii zaplacilby wiecej.
Porozjezdzala sie nam kadra Azzurrich.Rok temu wszyscy reprezentaci grali w ktoryms z zespolow Serie A.Teraz sie to zmienilo.Mam nadzieje ze na Tonim sie skonczy bo zal by bylo gdyby liga wloska stracila na przyklad De Rossiego na ktorego ma ochote tabun klubow.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 cze 2007, 21:58

Wy w temacie o Milanie rozwodzice sie nad Tonim skonczcie okey?

PS.60 min Wyspy Owcze0 -2Pippo Inzaghi

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 04 cze 2007, 15:02

No to sie juz kurde mac zaczyna karuzela transferowa pomyslnie :? Jesli Gila odejdzie to wogule nie wiem mco robic bedzie jescze u nas Oliveira :oops: Nie moze dojsc moim zdaniem do jakiegos transferu kosztem Alberto jak juz cos to albo za Oliveire albo Borriello innej opcji nie ma

Gila MA ZOSTAC!!!!!

ps. lepiej :?: a jak sie pisze tak wogule bo mi sie wydaje ze dobrze napisalem
Ostatnio zmieniony 04 cze 2007, 15:28 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 cze 2007, 15:18

Gilardinio to jakis talent z Brazylii?

Skladaj slowa z wieksza starannoscia bo ciezko sie to czyta.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 cze 2007, 15:44

A tak w ogóle, co to znaczy „wogule”?

Gilardino jakoś w Interze nie widzę. Mamy prezentujący podobny styl i co ważniejsze lepiej grających Crespo i Cruza.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 04 cze 2007, 15:49

Wescie wy sie gdzies schowajcie z tymi pouczeniami , polonisci od siedmiu bolesci moze kazdy z was uniwersytet Jagiellonski pokonczyl ze tak sie wymądrzacie co :roll:

OT = WP // fieldy

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 cze 2007, 16:00

Boję się , Ze Adriano odzyska formę jak kiedyś Seedorf i znów będziemy musieli pluć sobie w wodę. Ten chłopak ma ogromny potencjał i dobrze nakierowany mógłbym być maszyną do strzelania goli.
Jest jedno ale... zostaje w Mediolanie , ci sami kumple , te same bary i kluby nocne. Raczej by się nie zmienił , ale jednak wolałbym go zobaczyć w Hiszpanii.
Gila , Gila , nigdy go nie lubiłem i raczej nie widziałbym go w pierwszym składzie. Crespo , Zlatan i nawet Cruz są w o niebo lepszej dyspozycji. Nadal też czekam na ten wielki transfer Massimo na stulecie i mogłoby się okazać , że tym transferem byłby napastnik.

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 04 cze 2007, 16:22

Gila nie moze odejść od nas !! Mistrzów Świata się niesprzedaje napewno nie za jakiegos Adriano co to woli sobie popic nic potrenować ...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 cze 2007, 16:31

Wymiana Adriano-Gilardino to chyba zwykła plotka. Pozatym nie chciałbym takiej transakcji bo wiemy jak kończyły się wymiany na lini Nerazzurri-Rossonerri

Inter jest coraz bliższy pozyskania Suazo i jak wspominali Zico i Diamen Cruz z Crespo to podobni napastnicy do Alberto, ale na tę chwile lepsi.

Prędzej już go widzę w Juve.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”