Siatkówka

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 03 cze 2007, 22:49

Meczu reprezentacji nie miałem niestety przyjemności oglądać. Patrząc po wyniku to się cieszę, że byłem na meczu w Poznaniu a nie w Bydgoszczy bo dłużej mogłem naszych srebrnych medalistów oglądać. Czekam na wasz opis meczu.

Najważniejsza dla PLSu informacja dzisiaj to: Pliński w Bełchatowie. Oznacza to, że Ivanov jest wolnym zawodnikiem (na siatka.org wrzucili go do zainteresowań JSW, co jest dość logiczne: jego kolega Ivanov, osłabienie środka, etc). To, że odpada Ivanov otwiera jeszcze jedną opcję dla Bełchatowa. Możliwy (ze względów prawnych) jest transfer zagranicznego libero. Tyle, że libero to zawsze łakome kąski dla klubów, czy byłby na horyzoncie jakiś zagraniczny? Libero Olsztyna na pewno nie jest odpowiednim kandydatem, ale co będzie to będzie. Tak czy inaczej taki skład jaki ma teraz SKRA stawia przed nimi konkretne oczekiwania. Nikt już nie powie, że nie mają najsilniejszego składu - jakoś mi się nie wydaje by można było zagranicznymi zawodnikami załatać dziury w kadrze JSW. Jednak pożyjemy zobaczymy.

Wróć do „Inne sporty”