Może się nie koncentruje w wystarczającym stopniu? Przecież ta bramka to ewidentny brak koncentracji + zlekceważenie przeciwnikaBask pisze:Boruc jak gra z jakimiś klubami słabszymi typu Dunfermline itd. to robi błędy. Natomiast gdy za przeciwnika ma klub pokroju Milanu to gra wyśmienicie. Ciekawe skąd to się bierze. Psychika czy co
Ja również, sądziłem, że to Błaszczykowski zostanie, a nie Krzynówek. A tu proszę, Jacek pyknął takie dwie bramkiSero pisze:powiem szczerze, że gdy Łobodziński się rozgrzewal to spodziewałem się zmiany właśnie za Jacka.
Nikt mu chyba tego nie każe robić, a poza tym jak się pieniążki zarabia, to do czegoś to zobowiązuje, prawda?knockout pisze:Komentujcie sobie przez 25 lat mecze co drugi dzien, tez Wam sie bedzie mylic.
Powiedz to Serbii, która przegrała z Kazachstanem...slawinho pisze:Co to wogóle za drużyny Azerbejdzan Armenia Finlandia czy Kazachstan , nie sztuka z nimi wygrać
Które ledwo wygrały z Wyspami Owczymi?piwus pisze:Beznadziejna ta reprezentacja, przerzucam się na Włochy!
A propos murawy, czy też mieliście wrażenie, że przy powtórkach akcji trawa miała inny kolor niż przy reszcie transmisji?Corinthians pisze:na nierównej jak cholera murawie
Ogólnie - tak jak wszystkich, cieszą mnie 3 pkt i w pewnym stopniu wola walki. Ale na Armenię musimy się trochę inaczej nastawić, inaczej będzie ciężko wygrać