Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 04 cze 2007, 9:00

Bask pisze:Boruc jak gra z jakimiś klubami słabszymi typu Dunfermline itd. to robi błędy. Natomiast gdy za przeciwnika ma klub pokroju Milanu to gra wyśmienicie. Ciekawe skąd to się bierze. Psychika czy co :think:
Może się nie koncentruje w wystarczającym stopniu? Przecież ta bramka to ewidentny brak koncentracji + zlekceważenie przeciwnika :evil:
Sero pisze:powiem szczerze, że gdy Łobodziński się rozgrzewal to spodziewałem się zmiany właśnie za Jacka.
Ja również, sądziłem, że to Błaszczykowski zostanie, a nie Krzynówek. A tu proszę, Jacek pyknął takie dwie bramki :shock: I do tego drugiego gola słabszą prawą nogą.
knockout pisze:Komentujcie sobie przez 25 lat mecze co drugi dzien, tez Wam sie bedzie mylic.
Nikt mu chyba tego nie każe robić, a poza tym jak się pieniążki zarabia, to do czegoś to zobowiązuje, prawda? :wink: Zawsze można ustąpić młodszym.
slawinho pisze:Co to wogóle za drużyny Azerbejdzan Armenia Finlandia czy Kazachstan , nie sztuka z nimi wygrać
Powiedz to Serbii, która przegrała z Kazachstanem...
piwus pisze:Beznadziejna ta reprezentacja, przerzucam się na Włochy!
Które ledwo wygrały z Wyspami Owczymi? :lol:
Corinthians pisze:na nierównej jak cholera murawie
A propos murawy, czy też mieliście wrażenie, że przy powtórkach akcji trawa miała inny kolor niż przy reszcie transmisji? :P

Ogólnie - tak jak wszystkich, cieszą mnie 3 pkt i w pewnym stopniu wola walki. Ale na Armenię musimy się trochę inaczej nastawić, inaczej będzie ciężko wygrać :? No i Leo chyba musi jakieś zmiany w drużynie zrobić :wink:

Wróć do „Polska”